Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Espanja Segunda Liga

 

Levante vs Almeria

 

Kotijoukkue Levante on ollut Segundassa lähes pitelemätön ja johtaa sarjaa 65 pisteellä. Eroa toisena olevaan Gironaan on jo 7 pisteen verran ja vaikkakin kautta on toistakymmentä ottelua jäljellä tulee Levante nousemaan takaisin La Ligaan.

Vierasjoukkue Almeria tuntuu jumittuneen Segundaan eikä tämä kausi ole edellistä parempi. Viime kaudella sijoitus 18 ja tällähetkellä 21 ja kamppailee säilymisestä.  Almerian vierasformi on yksi surkeimmista ja pisteitä vieraskentällä on raavittu kasaan 6 pistettä 1 voitolla ja 3 tasapelillä, loput 11 vieraspeliä Almeria on hävinnyt. Levante taasen ei ole hävinnyt otteluakaan kotona ja vain 2 kertaa on pisteet tasattu. Tänäänkään ei ole mitään syitä miksei Levante kotona juhlisti voittoa ja kun hyökkäyksen parivaljakko Roger sekä Jason ovat kotiyleisön edessä voi jälki olla rumaa kun vastassa on sarjan huonoimpiin kuuluva vierasjoukkue.

 

Levante vs Almeria

 

Levante tekee yli 1,5 maalia @ 1,99 Pinnacle 3,5/10

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *