Englanti League One

 

Oxford Utd vs Bolton Wanderers

 

Kerroin Bolton Wanderersin voitolle ei välttämättä pitäisi olla tuota luokkaa ja aloin tutkimaan asiaa. Parivaljakko Beeversin ja Wheaterin muodostama puolustus Derviten rinnalla on turvannut Boltonin selustaa ja myös osallistunut niin hyökkäysten rakenteluun sekä maalintekoon. Voidaan puhua merkittävästä kolmikosta Boltonin alakerrassa. Yllättäen laitapuolustaja Wheateristä on on kehkeytynyt tällä kaudella joukkueen kolmanneksi paras maalintekijä 7 osumalla. Lisäksi viimeisessä 3 voitokkaassa ottelussa on noussut esiin yksi kuuma nimi, Adam Le Fondre joka on onnistunut 4 ootteeseen eikä Oxfordin puolustus ei voi missään nimessä aliarvioida miestä. Boltonin 5 viimeisestä on kasassa mainiot 11 pistettä häviämässä kertaakaan. Vieras sarake näyttää myös pätevältä ja viime aikojen ainut häviö on tullut pahimman kilpailijan Sheffield Utd vieraana.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]

Samaa ei voi kotijoukkueesta sanoa kun saldona vain 2 voittoa, toki pelit ovat olleet tasaisia mutta viimeinen silaus on puuttunut. Edelliseen otteluun Oxfordin manageri Michael Appleton teki muutoksia ja tulosta tuli kun kärkijoukkue Scunthorpe kaatui kotona 2-1. Toimivaa kaavaa on siis turha muuttaa sanoi Appleton lauantaisen voiton jälkeen.

Emme siltikään jaksa uskoa että Oxford pystyy todellista inform joukkuetta kaatamaan edes kotikentällään. Hassu fakta Boltonin kohdalla on myös ettei se ole hävinnyt kuin kerran 9 ottelusta mitä se on etelän seuroja vastaan pelannut.

 

Oxford Utd vs Bolton Wanderers

 

Bolton Wanderers Ah 0.0 @ 2,050 Bet365 3,5/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *