Kansainvälinen Harjoitusottelu

Saksa vs Englanti

Saksa ja Englanti kohtaavat valmistavassa harjoitusottelussa ennen viikonlopun MM karsintoja. Ottelu pelataan Dortmundissa Signal Iduna Parkissa.
Ennakkoon Saksan joukkueesta puuttuu maalivahti Manuel Neuerin lisäksi Julian Draxler, Mario Gomez, Mezut Özil sekä uusimpana Juventuksessa pelaava Sami Khedira. Saksan maalissa aloittanee Barca veskari Ter Steven ja Hector, Rűdiger, Höwedes ja Kimmich puolustuksessa. Kroos ja Weigl keskikentällä sekä hyökkäys nelikko Shűrrle, Műller, Sané ja piikissä jäähyväisottelussaan todennäköisesti nähdään Podolski.

Englannin vahvuudesta todennäköisimmin puuttuu Harry kane joka oli jo edellisestä Tottenhamin pelistä sivussa sekä Daniel Sturridge ja Wayne Rooney. Vieraiden mahdollinen kokoonpano saattaa näyttää tältä kun alakerran hoitaa 3 topparin rykelmä Smalling, Cahill ja Keane. Jamie Vardy on todennäköisesti ensimmäinen valinta strikerin rooliin ja Dele Alli sekä Adam Lallana hänen selustassa. Kyle Walker, Eric Dier, Jake Livermore sekä Ryan Bertrand keskikentällä.

Saksa kotonaan on aina kova mutta Englannilla on ollut omat puolensa historian saatossa ollen se maa joka on eniten Die Mannschaftin verkkoja venyttänyt. Varmimmalta valinnalta tuntuu Over vaihtoehdot ja in kerroin oli riittävä poimittavaksi peleihin.

Saksa vs Englanti

Over 2,5 maalia @ 1,85 3,5/10

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *