Saksa DFB-POKAL

Sportfreunde Lotte vs Borussia Dortmund

Illalla Saksan Cupissa pelataan siirretty ottelu Sportfreunde Lotten ja Borussia Dortmundin välillä. Alkuperäinen ottelu oli tarkoitettu pelattavaksi Lotten kotikentällä mutta peliä jouduttiin siirtämään kun kenttä oli yhtä rapavelliä. Nyt peli paikkana toimii Stadion an Der Bremen Brűcke joka sijaitsee Lotten naapurikaupungissa Osnabrűckissä.
Lotte on omalla tasollaan loistava joukkue. 3.Liigassa sijoitus on 3 ja mahdollisuudet nousuun ovat realistiset kauden päätteeksi. Matkalla puolivälieriin lotte kaatoi kotonaan Bremenin 2-1 ja rangaistuspotkukilpailun jälkeen kaatui Leverkusen 3-2. Viime kierroksella Lotte voitti 2-0 1860 Munichin. Isoja seuroja on Lotte matkavarrella kaatanut, kilpailu kuitenkin kiristyy kierros kierrokselta ja tänään matka valitettavasti päättyy.
[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Dortmundin tie puolivälieriin on ollut jokseenkin mielenkiintoinen kun ensiksi Eintracht Tier kaatui 0-3 vieraskentällä. Sen jälkeen yllätykseksi Union Berlin venytti ottelua Signal Iduna Parkilla aina pilkuille kuitenkin häviten 2-1 ja saman kaavan kautta mentiin myös Hertha Berliinin kanssa.
Tänään vieraat ovat ansaitusti suuria suosikkeja ja Dortmund menee tänään jatkoon. Merkittävimpänä poissaoloja voidaan pitää Marco Reussia joka on sivussa ainakin kuukauden päivät. Lisäksi Götze, Sokratis, Weigl ja Rode ovat sivussa. Leveyttä vieraiden rosterista kuitenkin riittää ja esimerkiksi Mestarien liigan ottelussa Benficaa vastaan avauksessa aloittanut Christian Pulisic kiitti luottamuksesta tehden 1 maalin.
in listalta tarttui Eurooppalaiseen tasoitukseen markkinoiden paras kerroin peleihin.
Sportfreunde Lotte vs Borussia Dortmund
Borussia Dortmund EH -2 @ 1,90 3,5/10
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *