Saksan Bundesliiga2

Union Berlin vs FC Nűrnberg

Pelivalinta tälle iltaa tulee Saksan 2 Bundesliigasta jossa Union Berlin ja FC Nűrnberg kohtaavat. Asetelmat ovat käytännössä paras kotipuolustus vs paras vierashyökkäys. Aiemmin tällä kaudella joukkueet kohtasivat toisensa ja kotonaan FC Nűrnberg oli maalein 2-0 parempi. Nűrnberg tosiaan omaa kovimman vierashyökkäyksen ja on tehnyt vähän alle 2 maalia ottelua kohden mutta samaan aikaan on myös omissa soinut urakalla (23). Kotijoukkue Union Berlin taasen omistaa parhaan puolustuksen kun vain 8 maalia on omiin livahtanut. Pisteitä kotipeleistä on plakkarissa 27 8-3-1 formilla.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Vaikka historia joukkueiden välillä on Nűrnberg painotteinen on etu selkeästi kotijoukkueella hyvän kotipelaamisen sekä vieraiden kokoonpanon suhteen. FC Nűrnberg lähtee illan otteluun ilman ykkös maalivahti Kirchbaumia, puolustajia Hovlandia, Leiboldia sekä Sepsiä. Keskikentältä Gislason, Sabiri ja Parker sekä yhden maalin tehnyt hyökkääjä Teuchert on erinäisten syiden takia poissa. Kotijoukkueelta myös ykkösveska sivussa jonka tilalla silti hyvin 2 viimeistä ottelua torjunut Mesenholer. Puolustaja Pedersen on lisäksi poissa Kotijoukkueen vahvuudesta.
Kyllä vaakakuppi kallistuu kaikki asiat huomioon ottaen kotijoukkueen puolelle ja eilinen yli 1,80 kerroin tarrautui lapulle.

Union Berlin vs FC Nűrnberg

Union Berlin @ 1,83 Panos 3/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *