Pittsburgh Penguins ja Washington Capitals kohtasivat huikeassa näytelmässä game 7:ssä suomen aikaa yöllä. Crosby vs Ovechkin. Holtby vs Fleury jne. Ensimmäisissä erissä joukkueet taistelivat tasaväkisesti ja taktikointi oli huipussaan. Trotz jatkoi Ovechkinilla Ellerin ja Wilsonin ketjussa. Oikea liike, Ovechkin ja kumppanit saivat aika hyvinkin maalipaikkoja, myös muut ketjut, mutta Fleury maalillaan pelasi varmasti torjuen kaiken. Crosby puolestaan oli alituisesti vaarallinen lähes jokaisessa vaihdossaan, esittäen speciaaliosaamista. Taistellen jokaisesta inchistä. Tuumista olisi pitänyt Capitalsinkin maksaa hintaa tänään samaan tapaan, kuin game kuutosessa. Tätä ei kuitenkaan tarvittavissa määrin nähty. Ovechkin oli molemmissa Pittsburghin tekemissä maaleissa virheentekijänä mukana, ja Pens iski siis molemmilla kerroilla maalin tehdessään juuri numeron 8 hävitessä kaksinkamppailuja ja antaessaan huonoja syöttöjä. Tämä ei ollut sitä, mitä Washingtonin kotiyleisö odotti. Vaarallinen Penguins iski paikoistaan ja ansaitsi näinollen 0-2 johtonsa.

Holtby maalillaan teki mahtavia torjuntoja varsinkin kolmannessa erässä. Maalipaikkojen mennessä Pittsburghille viimeisessä erässä peräti 10-0 ennen viimeistä minuuttia. Capitalsilta olisi toivonut niitä viimeisten inchejen taisteluita, mitä tällaiset game sevenit tarkoittavat. Edes Justin Williams, game sevenien todellinen ratkaisija voimamies ei kyennyt tänään pelastamaan omiaan. Pittsburgh Penguins piti lopussa kutinsa ja puolusti hyvin. Se pelasi taktisesti kokeneen ja voittaneen kypsästi, eikä jättänyt mitään sattuman varaan. Penguins voitti 0-2 ja kohtaa idän konferenssifinaalissa Ottawa Senatorin. Capitalsin olisi ehdottomasti pitänyt käyttää tämä vuosi hyväkseen, sillä Ottawan ajoittain passiivinen ja erityisesti kolmansissa erissä vetäytyvä joukkue olisi ollut lyötävissä.

Nyt siis idän finaaleissa kohtaavat Penguins ja Senators.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *