Edes rusketus ei tällä kertaa riittänyt. Tortorella näytteli osansa penkin takana jälleen kerran, raivostuen tuomareille pariinkin otteeseen oikein huolella ja erityisellä energian valolla, mutta ei. Paremmalleen hän ja joukkeensa eivät mahtaneet tänään(kään) mitään. Pittsburgh oli tänäänkin ovelampi, taitavampi ja erityisesti tehokkaampi. Columbus sai yli 50 laukausta kohti Fleuryn maalia, mutta Pensin kudit olivat tässäkin ottelussa laadukkaampia ja vaarallisia. Koko ottelusarjaa jos katsoo, niin Penguins loi ehdottomasti enemmän laatu maalipaikkoja vaarallisilta sektoreilta ja millä pelaajilla: Crosby, Kessel, Rust, Malkin, Hornqvist mainittuna. Tänäänkin Kessel ja Rust olivat todella vaarallisia. Kessel on ollut Pensin oikeita pelaajia näissäkin pudotuspeleissä. Torontosta siirryttyään, hän on ollut jälleen tehokas pelimies. Ylivoimilla väittäisin, että mies on tällä hetkellä maailman vaarallisin jääkiekkoilija. Sopii seurata kaverin otteita, kun kiekko heilahtaa lapaan. Kessel pysäyttää pelin, kaartelee kiertelee ja sitten viuhuu. Tuo tuttu ranne, tänäänkin verkon perukoille vilahti, sinne kilahti.

Pensin valmentaja Mike Sullivan voitti hyvän ystävänsä Tortorellan. Ansaitusti. Otteluvoitot lopulta 4-1 ja Penguins jää odottamaan vastustajaa jatkopeleihin. Hyvin levänneenä. Pittsburghia ei voikaan näissäkään pudotuspeleissä laskea pois taistelusta Stanley Cupista. Niin lentävää on heidän pelinsä juuri tällä hetkellä.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *