Krytpovaluutat ovat tulossa pikkuhiljaa mukaan myös pelimaailmaan. Tuoreiden tietojen mukaan yksi maailman suurimmista vedonvälittäjistä, Pinnacle, on lisännyt Bitcoinin valikoimiinsa.

Pinnacle tarjoaa nyt mahdollisuuden tehdä talletuksen sekä kotiutuksen Bitcoin-tililtä. Pinnacle ei peri erillistä maksua talletuksista, mutta kotiutusvaiheessa sillä on kiinteä 12 euron kulu. Tallettaja joutuu maksamaan normaalit transaktiokulut, jotka ovat tällä hetkellä Bitcoinin kohdalla todella alhaiset. Toistaiseksi Bitcoin on talletus- ja kotiutusvaihtoehtona vain eurotileille.

Talletus tapahtuu seuraavasti:
1. Siirry talletus -sivulle ja valitse vaihtoehdoksi Bitcoin
2. Syötä haluamasi summa ja klikkaa Submit
3. Saat tämän jälkeen ruudulle QR-koodin, jonka voit skannata mobiililaitteella auki olevasta lompakosta
4. Seuraa Bitcoin-lompakkosi ohjeita
5. Talletus näkyy tililläsi 30-60 minuutin sisällä

Kotiutus tapahtuu seuraavasti:
1. Siirry kotiutus -sivulle ja valitse vaihtoehdoksi Bitcoin
2. Syötä kotiutettava summa ja Bitcoin-lompakkosi osoite
3. Saat sähköpostivarmistuksen, kun kotiutus on hyväksytty

Katso Pinnaclen Bitcoin-siirtojen tarkemmat ohjeet täältä.

Mitä talletus Pinnaclelle tarkoittaa verotuksen kannalta? Suomessa pykälien mukaan verot menevät maksuun siinä vaiheessa, kun virtuaalivaluutta konvertoidaan euroiksi. Oli kyse sitten kryptovaluutan myynnistä pörssissä tai sen vaihtamisesta tuotteisiin ja palveluihin. Jos teet siis Bitcoin-talletuksen Pinnaclen tilillesi, kyseinen siirto joutuu Suomessa verotuksen piiriin.

Lähitulevaisuudessa talletukset ovat varmasti mahdollisia myös muilla suosituilla kryptovaluutoilla. Bitcoin ja Litecoin voivat hyvinkin olla vaihtoehtoina myös pelitilin valuutaksi, jolloin konversiota euroiksi ei enää tarvita. Näin ollen pelaaja hyötyisi myös krytpovaluuttojen mahdollisesta arvonnoususta vetoja lyödessään.

Huom! Jos vedonlyönti kryptovaluuttojen kursseista kiinnostaa, niin katsasta in tarjonta! Löydät kryptovedot valikosta Talous -> Maailmantalous -> kryptovaluutat. Tarjonta vaihtelee aina viikottain, ja uusia vetoja lisätään etenkin kuukauden puolivälin paikkeilla. Voit lyödä vetoa eri kryptovaluuttojen kurssista (yli/alle) viikon tai kuun viimeisenä päivänä.

Tämän artikkelin on tuottanut Bitcoinkeskus. Sivusto sisältää Suomen parhaat esittelyt kryptovaluutoista sekä aloittelijoiden oppaita esim. aiheista Bitcoin osto, Bitcoin-lompakon valinta sekä kryptovaluuttojen kauppapaikat.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *