Pittsburgh Penguins otti yhteen Buffalo Sabresin kanssa kotonaan. Tulikuuma Evander Kane kohtasi Eichelin rinnalla hallitsevat mestarit ja hyvin kohtasikin. Kane avasi jälleen kerran maalinteon ottelussa ja Buffalo johti pian 0-1. Sabres oli ehdottomasti terävämpi joukkue ottelun ensimmäisessä erässä muutenkin, saaden roimasti maalipaikkoja ja tilanteita. Penguinsillakin oli omansa, mutta tekeminen oli Buffaloa jäljessä. Sabres myös luisteli selkeästi halukkaammin ja vauhdikkaammin. Ajassa 16:53 soikin uudemman kerran, kun Sam Reinhart vei Buffalon jo 2-0 johtoon ylivoimalla. Buffalon upean erän kannalta harmillisesti, Patrick Hornqvist iski aivan ensimmäisen erän viimeisillä sekunneilla kiekon äärimmäisen nolosti Ryan O’Reillyn jalan kautta maaliin Buffalon omaan maaliin. Maali oli todella noloa seurattavaa, sillä O’Reilly ei ole enää eilisen teeren poika. Tällä maalilla Penguins pääsi kuin varkain mukaan peliin tuloksellisesti, pelattuaan paljon huonommin kuin Buffalo koko erän ajan.

Toisessa erässä Jack Eichel vei Buffalon jo 3-1 johtoon, mutta Penguins ei kotihallissaan lannistu koskaan. Se kuroi pelin tasoihin Shearyn ja Crosbyn vihdoin iskemällä ylivoimamaalilla. Penguins saikin melko helposti jälleen kerran yhden kaksi ylivoimaa, jotka kuluttivat Buffalon puolustajia ja alivoimapelaajia. Penguins elää ylivoimista todella paljon ja monia kiekkoilun ystäviä se fakta ei liiemmin naurata. Benoit Pouliot vei Buffalon jälleen kerran hienossa momentum ottelussa johtoon 3-4, mutta viimeisessä erässä Phil Kessel sai kuin saikin tasoitettua pelin Penguinsille jälleen kerran. Kessel pelasi tänään offensiivisesti hyvän ottelun, verrattuna esimerkiksi Malkiniin ja Letangiin.

Jatkoajalla Buffalon upeasti taistellut ja luistellut joukkue joutui jälleen kerran tyytymään hopeaan, kun Connor Sheary onnistui takomaan ratkaisun kotijoukkueelle. Pittsburgh voitti siis Matt Murray maalillaan hienosti Buffalon maalia vartoineen Robin Lehnerin 5-4, mutta ei todellisuudessa ansainnut voittoa tänään. Buffalo olisi aivan ýhtä hyvin, paremmilla pompuilla ja ottelun kulun kannalta väärien tuomittujen jäähyjen ja tuomitsematta jääneiden tilanteiden muuttuessa toiseen suuntaan voittaa ottelun. Penguinsin ylivoimajoukkue sai kuitenkin tänäänkin pisteet, jälleen kerran.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!