Nashville ja PK Subban iskivät ryminällä yöllä suomen aikaa Vancouveriin. Jo ensimmäisessä erässä nähtiin melkoinen ”jalkapallo-chippi”, kun Subbanin lerppu lirahti ohi hölmistyneen Anders Nilssonin. Nilsson ei voinut muuta kuin katsoa taakseen ja ihmetellä, sillä melkoinen lerppu oli juuri vilahtanut hänen olkapäänsä yli maaliin. Nashville oli toki muutenkin ottelussa parempi ja Viktor Arvidssonin maalilla se johtikin pian jo 0-2.

Toisessa erässä Subbanin omituisten maalien kerho sai jatkoa. Mies asetti kiekon punaviivalla(!) asentoonsa ja lämäsi kohti Anders Nilssonin maalia – Ja siellä lepäsi jälleen. Ei syöttäjiä maaliin, Subban maalintekijänä, punaviivalta, peli 0-3 Nashvillelle. Anders Nilssonin peluutusta voi jatkossa kyseenalaistaa kuka tahansa kiekkoa seuraava, sillä sen verran helposti upposi tänään mustia taakse jälleen. Alexander Burmistrov kavensi 1-3 pian tämän jälkeen, mutta heti perään Filip Forsbergille merkattiin maali, joka ohjautui kummalisesti jälleen kerran parin pelaajan kautta ohi Nilssonin. Nashville johti jo 1-4, täysin ansaitusti pelitapahtumiinkin nähden.

Kolmannessa erässä mikään ei muuttunut. Nashville vei peliä mielin määrin ja Canucks oli vieraana omassa kotihallissaan. Varsin noloa settiä. Nashville johti Smithin, Fialan ja Jarnrokin maaleilla peliä jo 1-7 ja Canucksin pelaajat alkoivat turhautua. Myös jäähyjä ja kahakointia nähtiin. Canucksin peli ei kuitenkaan tänään ollut sitä mitä kotiyleisölle maksavina humaaneina pitäisi tarjota. Harhasyöttöjä Nashville-Tähtien lapaan jne. Nashville jatkoi takomistaan ja voitti ottelun lopulta 1-7. Pekka Rinne maalillaan oli tänään hyvä, mutta Canucksin esitys oli niin umpisurkea ja kertakaikkiaan halveksittavan huono kanadalaisjoukkueen kotiottelu, että hävetä sietäisi. Rinteen ei tätä ottelua voittaa tarvinut, mutta voitti silti.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *