Siitä onkin vierähtänyt 16 vuotta kun Ilveksen toimesta Playoff kiekkoa Tampereella on lätkitty. Ennakkoon tätä paria on jo ehditty hehkuttaa monesta suunnasta ja päätin nyt lähteä paikan päälle maistelemaan Playoff huumaa ihan omin silmin.
Hallilla pystyi jo haistaa tulevan pelin hurmosta ja pikkuhiljaa Hakametsä alkaa olemaan ääriään myöden täynnä Manselaista kiekkokansaa.

Ensimmäisestä erästä ei alun tapparan maalin jälkeen liioin ole raportoivaa, kotijoukkue aavistuksen verran niskan päällä nopeuden ja fyysisyytensä siivittämänä.
Toisessa erässä sitten alkaa tapahtumaan kun Otso Rantakarin maalilla Tappara siirtyy jo 2-0 johtoon. Sen jälkeen pääsin todistamaan loppuunmyydyn Hakametsän kiekkokansan kanssa kun Ilves paukuttaa 5 maalia vaatimattomaan 7 minuuttiin ja 21 sekuntiin. Matias Sointu aloittaa ajassa 31:00 2-1, Martin Röymark kuittaa 55 sekuntia myöhemmin tilanteeksi 3-1 ja jälleen Ilves on 2 maalin takaa-ajo asemassa. Sointu osuu toistamiseen jonka jälkeen alkaa Tapparan Veli-Matti Savinaisen synkkä hetki kun keskialueella aivan turha ja lähinnä kostolta näyttävästä korkeasta mailasta laituri tuomitaan 2+2 istunnolle. Siirretyn rangaistuksen aikana Ilves survoo kiekon jälleen maaliin Otto Koivulan toimesta. Koomisinta tilanteessa on maalia edeltänyt tilanne kun Ilves vahti Antti Lehtonen törmää puolustajaan luistellessaan vaihtopenkille jolloin Tapparan vaihtoaitiossa nauru alkaa kuulua, pilkka osui jokatapauksessa omaan nilkkaan muutama sekunti myöhemmin. Toiseen erään mahtuu vielä Soinnun 3 maali sekä Savinainen joka polttaa jälleen päreet ja jäähyn aikana Ilves kuittaa vielä erän loppuun lukemat 3-5.
Kolmas erä jatkaa ensimmäisen erän kaavaa eikä Tapparan kahden ringin peluutus tuota tulosta joten lopulta Aleksi Mustosen tekee loppulukemiksi 3-6 tyhjään maaliin.

Tapahtuma oli kaikin puolin positiivinen näin keltavihreiden lasien läpi katsottuna ja toinen erä kaikkine tapahtumineen oli varsin mieleen painuva. Loppukevennyksenä todettakoon että saatiin kunnon naurut kun jokaisessa Tapparan kotiottelussa mainoskatkolla kisailtavassa Jackpot pelissä kävi pieni kämmi. Satunnainen kotijoukkueen fani saa pyöräyttää rullat tulostaululla pyörimään saadakseen 3 kpl kirves tunnusta, onnistuneesta suorituksesta kilpailija voittaa oranssin stetsonin. Tällä kertaa ruutuun pärähti kuitenkin 3 Ilves tunnusta johon juontaja tylysti vastasi: Noilla logolla ei voita täällä yhtään mitään!!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!