Tänään lähdetään kotijoukkueen kelkkaan ja pelataan:

Pohjois-Irlanti DNB @ 2.88

 

Miksi näin?

Euroopassa viimeiset maat kisaavat paikoista MM-kisoihin ja kyseinen ottelupari on todennäköisesti se kaikista tiukin. Kertoimet eivät kuitenkaan anna näin olettaa, vaan uskovat Sveitsin hoitavan Pohjois-Irlannin suhteellisen helposti. Sveitsi oli vakuuttava lohkovaiheessa ja hävisi ainoastaan viimeisen lohkopelinsä Portugalille, mutta tämä riitti siihen, että Portugali varmisti paikkansa kisoissa ja Sveitsi joutuu vielä karsimaan. Sveitsin pistesaalis lohkosta oli siis huimat 27 pistettä, kun 30 pistettä oli jaossa. Joku voisi pitää Sveitsin kohtaloa jopa melko karuna. Tärkeää on huomioida kuitenkin tuon lohkon muiden joukkueiden heikkous. Portugalin ja Sveitsin lisäksi lohkossa pelasivat Unkari, Färsaaret, Latvia ja Andorra. Ei kovin suuria futismaita.

Sitten Pohjois-Irlannin lohkovaihe. Tässä lohkossa Saksa oli selvä lohkoykkönen ottaen täydet 30 pistettä. P-Irlanti selvisi 19 pisteen saldolla sijalle 2 ja näin ollen karsii vielä paikasta kisoissa. Tämä lohko oli paljon tiukempi, kun Saksan ja Pohjois-Irlannin lisäksi kisapaikasta taistelivat Tshekki, Norja, Azerbaidzan sekä San Marino. Näinkin tiukassa lohkossa Pohjois-Irlanti otti vakuuttavasti kaikista muista joukkueista kotikentällä voitot paitsi Saksasta.

Sitten erityisesti tähän otteluun. Markkinat arvostavat liikaa Sveitsin vakuuttavaa lohkovaihetta ja nimekkäitä pelimiehiä: Shaqiri, Xhaka, Lichtsteiner yms. Liian vähälle painolle on puolestaan jäänyt kotietu sekä P-Irlannin vahva Valioliigatason puolustus. He eivät säikähdä Sveitsin tähtipelaajia. Maaliodottama tähän otteluun on hyvin pieni, kun kotijoukkue pyrkii tiukasti pitämään kotonaan nollapelin ja saada sitten vierasmaalin seuraavassa pelissä. Vierailijoilla puolestaan toiveissa olisi vierasmaali, mutta 0-0 tulos ei heillekään olisi huono lähtökohta kotipeliin. Kertoimien ollessa näin pahasti kallellaan, niin on hyvä idea lähteä hakemaan jopa kotijoukkueen voittoa.

 

Vihjeet tarjoaa: Betsiblogi

Muistakaahan osallistua myös täysin ilmaiseen vedonlyöntikilpailuun

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *