Anaheim Ducks tuli juuri niin kovaa ottelu numero kahteen, kun odottaa sopi. Ducks aloitti pelin hyvin, mutta Nashville iski ensimmäisen erän avausmaalit johtaen jo 0-2. Mikään ei muutu, huusi Carlyle aitiossa. Mikään suunnitelmassa ei muuttunutkaan. Carlylen kivikova Ducks jatkoi pelikirjansa toteuttamista ja piti ketjut koossa. Ducks saikin juuri ensimmäisen erän loppuun upean kavennuksen Sami Vatasen toimesta, kun mies laukaisi pienestä kulmasta kiekon vastuttamattomasti ohi Pekka Rinteen maalin. Tämän maalin Rinne haluaisi ottaa takaisin. Myös ensimmäisessä kohtaamisessa Rinteelle meni pari suht helppoa maalia, vaikka mies hyvin pelasikin muuten. Silfverberg tasoitti pelin heti toisen erän alkuun, mutta Forsberg vei jälleen Nashvillen johtoon 2-3. Tästä alkoi Ducksin todellinen ote. Carlyle tykitti Kesleriä ja Getzlafia jäälle ja se tuotti tulosta. Getzlafin ja Keslerin ketjut saivat pelin painopistetä lähes jokaisessa vaihdossa Rinteen maalille ja Ryan Getzlaf merkauttikin itselleen tänäänkin 0+3. Jos joku Duckista on Conn Smythe tasolla pelaava kiekkoilija tällä hetkellä, on se juuri Getzlaf, sillä herra on tulittanut niin maaleja, kuin johtanut peliä tutulla cup vuotensa tavalla näissäkin pudotuspeleissä. Kase ja Ritchie veivät Ducksin johtoon 4-3 maaleillaan ja varsinkin Ritchien maalin saa jälleen kerran ottaa Rinne omaan piikkiinsä. Helpohko kuti lähes läpi Rinteen ja Nashvillen penkki oli jälleen mykistetty. Epäuskoiset pelaajat saattoivat vain katseellaan seurata, kun Ducks oli ottanut ohjat pelissä. Ei virheitä, tasaista peluutusta Carlyleltä ja Randy Carlylen kohdalla on pakko todeta seuraava: Mies on osannut orientoitua ja muuttua pelin mukana vuosien vaihtuessa. Entinen Carlyle olisi todennut nuorille pelaajilleen: ”Seuraavassa vaihdossa ei saa tapahtua vastaavaa.” Tämän vuoden Carlyle osaa keskustella nuorienkin pelaajien kanssa ja antaa neuvoja ja siimaa. Hän ymmärtää että pelaajat kasvavat vielä. Tämäkin tuottaa tällä hetkellä tulosta.

Vanhat parrat kuten Getzlaf, Kesler ja Perry tekevät rutiinillaan tuttua hyvää jälkeä jäällä, mutta myös pelaajat kuten Ritchie ja Vatanen sekä Lindholm uskaltavat pelata rentoa kiekkoa, yrittäen samalla jotain yllättävää. Juuri yllättysmomentti oli tänäänkin se, mihin Ducks iski paikoissaan. Antoine Vermette, pudotuspelejen paras aloittaja (noin 69% himaan), voitti ratkaisevan aloituksen 4-3 tilanteessa omissa ja ampui lopulta kiekon tyhjään maaliin. Lopputulos 5-3. Ducks ja Carlyle kiittävät. Voitot tasan 1-1. Sarja jatkuu parin päivän kulutta musiikkikaupungissa. Pekka Rinteen on parempi tsekata peilin kautta vapaansa. Hänen on parannettava huomattavasti peliään tämän illan esityksen jälkeen, muuten old school Carlyle vie vielä potin.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *