Surkeasti kauden aloittanut New York Rangers ei omannut mahdollisuuksia voittoon San Josea vastaan Isossa Omenassa yöllä suomen aikaa. San Jose Sharks pelasi upeasti vieraissa ja piti kiekkoa tarpeeksi enemmän tänään. New York Rangersin pelaajat ampuivat kaikista paikoistaan suoraan päin Martin Jonesin patjoja ja panssaria, eivätkä he kyenneet haastamaan tarpeeksi Sharksin ykkösmaalivahtia. Tulikuumaa kautta pelaava Logan Couture ja nuori rookie Heed veivät Sharksin jo 0-2 johtoon ensimmäisessä erässä ja lisää seurasi. Joonas Donksoi teki hienon maalin 2.erässä ja Melker Karlsson vei Sharksin jo 0-4 johtoon kun viimeistä erää oli pelaamatta kymmenisen minuuttia. Ainoan Rangers osuman ja Jonesin nollapelin lopulta ryösti unelmakauttaan pelaava Mika Zibanejad, jonka maali jäi loppunumeroiksi 1-4. Rangersin suunnalla saattavat lähiaikoina alkaa puhaltaa uudet tuulet, kun jokainen kiekkokatsoja saattaa huomata Alain Vigneaultin menettäneen joukkueen luottamuksen ja otteen pelaajista. Rangers ei pelaa tällä hetkellä joukkueena eivätkä joukkueen tai toistensa eteen töitä tehden. Tämä on huono merkki ja häviöiden määrä kertoo brutaalin totuuden joukkueen tilasta. Henrik Lundqvist oli tänäänkin melko hyvä ja tekikin hyviä torjuntoja, joskin yksi Sharks maali menee hänen piikkiinsä pienestä kulmasta ammuttuna laukauksena. Lundqvistkaan ei kuitenkaan tällä hetkellä pysty kantamaan enää Rangersia mukanaan.

Lindy Ruffin astuminen joukkueen ykköseksi lähipäivinä, tai viikkoina ei yllättäisi ilmaisiavetoja laisinkaan. Sen verran heikoissa kantimissa on New Yorkin peli tänä päivänä.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!