New York Rangers jatkoi siitä mihin se jäi game kolmosessa. Se dominoi kaikilla pelin osa-alueilla myös ottelua numero neljä. Alusta loppuun asti. Coach Alain Vigneault aloitti pelin ensimmäisestä sekunnista lähtien lyöden Tanner Glassin Stepanin ja Nashin kanssa jäälle ja pöytä oli katettu. Glass taklasi pelaajia plekseihin pistäen Ottawa puolustuksen ahtaalle sekä ottaen roolia mitä suurimmissa määrin. Glass merkkautti kaksi tärkeää syöttöpistettä Rangersin maaleihin ottelun kuluessa ja tämä on juuri niitä sankaritarinoita, joita NHL:ssä silloin tällöin nähdään. Oscar Lindberg iski kaksi maalia toisessa erässä Rangersille, Glassin tehden esityötä molempiin maaleihin kovuudellaan. Rangers johti ottelua jo 4-0, kunnes Ottawakin sai vielä viimeiseksi jääneen maalin 3.erässä lopputuloksen jäädessä numeroihin 4-1. Numeroita, onhan noita. Mutta Rangers kontrolloi tätä ottelua mielinmäärin. Ottawalle ei jäänyt voittokamppailussa mitään sanansijaa. Viisaammin pelaajiaan matchaten kentälle lyönyt Vigneault oli yhtä varmuushymyä koko pelin loppuun asti. Rangers siirtelee kiekkoa paremmin, pelaten erikoistilanteet ratkaisevasti oikein. Se blokkaa laukauksia Ottawaa paremmin ja saa pelin keskialueen hyvin haltuun. Ottawalle ei montaa kunnon maalipaikkaa koko ottelussa edes siunaantunut. Seuraavaan otteluun täytyy tapahtua todella paljon, jotta Ottawalla on edes mahdollisuus voittaa. Toki kanadan puolella peluutusetu siirtyy jälleen Boucherin valmentamalle Ottawalle, mutta Rangers on ollut kaksinkamppailussa ja detaljeissa parempi.

Ottelusarja jatkuu viikonloppuna ja vedonlyöjille vihjeeksi: Ottawaa ei kannata raapustaa paperille näissä peleissä enää. New York Rangers on tehnyt kahdessa viime kohtaamisessa KAIKEN mahdollisen paremmin. Se on oikea joukkue, jota ei voida edes Stanley Cup kalkulaatioissa enää laskea pois pelistä.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *