New York Rangers pelasi tänään tavallaan köysi kaulalla. Jos Ottawa olisi voittanut, olisivat voitot olleet jo 0-3. Myös Rangers, aivan kuten Washington Capitals viime yönä pisti kaikki latit likoon kotiottelussan New yorkissa. Se vei ensimmäistä erää kuin kuori ämpäriä. Dominoiden kaksinkamppailuja, laukoen jokaisesta mahdollisesta paikasta ja aktiivisesti kiekkoa pitäen luoden maalipaikkoja toisensa jälkeen. Ansaitusti ottaen 2-0 johdon, Rangers teki sellaisen statementin Isossa omenassa, jota sopi odottaakin. Ensimmäisessä erässä nähtiin yksi koko pudotuspelejen dominoivimmista eristä, mitä tähän asti on ollut lupa todistaa.

Jatkoerissä Rangers jatkoi puristamistaan pistäen Ottawan ahtaalle jokaisessa vaihdossa. Kuten eilisessä ottelussa Capitalsin ja Penguinsin välillä, myös Ottawa joutui maksamaan valtavaa hintaa. Kaksi sen avainpelaajista joutui jättämään ottelun kesken: Ensin Zack Smith, joka pelaa kaikkia mahdollisia erikoistilanteita Senatorsille, ottaen vastaan Glassin taklauksen – Smith ei palannut enää koskaan kyseiseisen kontaktin jälkeen illan otteluun. Myös Bobby Ryan, joka on ollut melkoisessa vireessä Ottawan paidassa, ei palannut enää kentälle koettuaan kovia Rangersin tulittaessa taklauksia ja fyysisyyttä jatkuvalla syötöllä Senatorsin pelaajiin.

Henrik Lundqvist kaiken lopun lukkona antoi jälleen kerran joukkueelleen mahdollisuuden auringossa ja Rangers otti todella selkeän 4-1 voiton Ottawasta. Voitot ovat nyt 2-1 Ottawalle ja paljon tarvii tapahtua, jotta Ottawa pystyy voittamaan seuraavan ottelun numero 4. Kaikki latit likoon Rangersille ylihuomenna, niin ylivoimainen oli esitys tänään. Kotonaan valmentaja Vigneault sai haluamansa matchupit, vaikkakin Rangers tulittaa tasaisesti isä stalinin tavoin neljän ketjun voimalla tunnetusti. Erityisesti Mika Zibanejad oli tänä iltana pelipäällä entistä seuraansa vastaan ja häneltä onkin lupa odottaa jatkopeleissä onnistumisia, tänäänkin niihin oli tontteja.

Pelit jatkuvat, päät ylhäällä siellä keskialueella. New York Rangers teki tänään sellaisen nyrkin iskun pöytään, ollessaan edelleen tekijä näissä pudotuspeleissä ja taistelussa Stanley Cupista.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *