New York Rangers ja Buffalo Sabres ottivat yhteen upeassa Winter Classicissä, jota myös sää suosi ja helli. Mahtavan tapahtuman parasta antia oli jälleen nostalgiset muistot katsojissa palauttava reilu ja aito luonnon tunnelma yhdistettynä yhteen maailman hienoimmista urheilulajeista.

Rangers aloitti ottelun hyvin ja myös Henrik Lundqvist maalillaan pelasi mainiosti. Ensimmäisessä erässä nuori Paul Carey vei Rangersin johtoon 0-1 ja pian seurasi lisää kun väkivahva ja nopea luistelija Michael Grabner iski kiekon jo toistamiseen hyvin pelanneen Robin Lennu Lehnerin selän taakse.

Toisessa ja kolmannessa erässä Robin Lehner esitti aivan upeaa maalivahtipeliä, antaen joukkueelleen mahdollisuuden taistella voitosta. Buffalo kavensikin toisessa erässä Sam Reinhartin maalilla pelin 1-2 ja siitä alkoi metsästys. Kolmannessa erässä molemmat joukkueet saivat maalipaikkoja ja laukauksia, mutta maalivahdit pelasivat hyvin nähden kiekot myös selkeästi. Buffalon eliittipuolustaja, suomalainen Rasmus Ristolainen sai tasoitettua pelin 2-2, kun peliaikaa oli kulunut vasta 27 sekuntia 3.erän alussa. Tämän jälkeen erityisesti Robin Lehner pelasti joukkueensa varsinaisen peliajan osalta ja ottelu eteni jatkoajalle.

Jatkoajalla Jacob Josefsonin saama kampitusjäähy Jimmy Veseystä johti ratkaisuun. Rangers haki maltillisesti ja hienosti ratkaisua ja pian se nähtiinkin. Raastava taistelija ja fiksusti aina pelaava J.T Miller ratkaisi ansaitusti ottelun ylivoimalla Rangersille, Shattenkirkin ja Zuccarellon esityöstä.

Upea Winter Classic sai ansaitsemansa lopun ja jatkoaikamaalin. Nämä tapahtumat ovat äärimmäisen tervetullut lisä viime vuosien NHL-kiekkoiluun. Ne herättävät niin paljon tunteita ja muistoja myös katsojissa, että onnitella voi komissionääri Gary Bettmania lajin vaatimassa kehittämisessä, tai pikemminkin vanhan elementin takaisin tuomisessa moderniin aikaan takaisin.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!