Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Norjan Eliteserien jatkuu taas parin viikon tauon jälkeen. Sarjanousija Ranheim saa kierroksella 13 vieraakseen yhden Eliteserienin laatujoukkueista – Sarpsborgin.

Kotijoukkue Ranheim on 12:n kierroksen jälkeen sarjassa huikeasti kolmantena – edellä ovat vain Brann Bergen sekä superjoukkue Rosenborg. Ranheim on yllättänyt kaikki asiantuntija hienoilla peliesityksillään. Viime kierroksella joukkue kärsi tosin kauden rumimman tappionsa Bodø/Glimtin vieraana – lopputulos 4-0 FT.

Ranheim on pelannut kauden kotiottelut saldolla 4-1-1. Ainoa tappio on sarjakärki Brann Bergenille, eikä Ranheim ollut tuossakaan ottelussa erityisen huono.

Vierasjoukkue Sarpsborg oli pelivihjeenä edellisellä kierroksella. S08 kohtasi silloin heikon Stabaekin kotonaan ja käänsi 0-1 tilanteen lopulta 4-2 voitoksi. Kyseessä oli Sarpsborgin neljäs peräkkäinen voitto, joten tauko tuli joukkueen kannalta huonoon saumaan. Lieneekö hyvä ”momentum” nyt hieman kadonnut?

Sarpsborgin materiaali on näistä kahdesta laadukkaampi, se on selvää. Ranheim on kuitenkin todistanut olevansa paljon ennakoitua vahvempi joukkue. Vedonlyöntimarkkina aliarvostaa sarjanousijaa jatkuvasti, ja alkukaudella sen pelaaminen on tuonut ison tilin.

Kertoimet ovat jälleen kerran pahasti pielessä. Sarpsborg on asetettu markkinoilla selkeäksi vierassuosikiksi, vaikka asetelma pitäisi olla päinvastoin. Ranheim on ollut kotiotteluissaan todella vahva ja luonut Brann-ottelua lukuun ottamatta myös paljon maalipaikkoja.

Poimitaan vedoksi Ranheim DNB Unibetilta kertoimella 2,12 (todennäköisyysarvio 55%). Yli 2,5 maalin tulos kertoimella 1,75 (todennäköisyysarvio 64%) on vähintään yhtä hyvä veto. Vastakkain ovat sarjan runsasmaalisin joukkue Ranheim (3,58 maalia per ottelu) sekä 5. runsasmaalisin Sarpsborg (2,92 per ottelu).

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!