KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Norjan futiskausi on edennyt seitsemännelle kierrokselle. Eliteserienin suurin pommi on ollut tähän asti nousija Ranheimin loistava suoritustaso. Nyt sarjakolmosen vieraaksi saapuu Oslon suurseura Vålerenga.

Kotijoukkue Ranheim on aloittanut kautensa vakuuttavasti saldolla 4-0-2. Rosenborgin varjossa pitkään elänyt Trondheimin seura nousi täksi vuodeksi ensimmäistä kertaa pääsarjaan. Ranheim rankattiin asiantuntijoiden toimesta lähes poikkeuksetta sarjajumboksi.

Kaksi muuta nousijaa, Start ja Bodø/Glimt, ovat sarjataulukon pohjilla. Ranheimin tahti on ollut kuitenkin aivan erilaista. Joukke voitti neljä viidestä ensimmäisestä pelistään, ja kaikki täydet pistepotit tulivat ansaitusti hienoilla esityksillä. Viikolla Ranheim hävisi sarjakärki Brannille kotonaan 0-2, mutta esiintyi jälleen kelvollisesti huomioiden vastustajan tason.

Vierasjoukkue Vålerenga on ollut yksi viime vuosien suurimmista alisuorittajista Eliteserienissä. Oslolaisseura on sijoittunut sarjan keskikastiin kauas Eurocup-sijoilta. Täksi kaudeksi ’Enga muutti uudelle stadionille, ja seuran päävalmentajaksi tuli kokenut kehäkettu Ronny Deila.

Vålerengan alkukausi on sujunut saldolla 3-1-2. Mukaan mahtuu pari hienoa voittoa, ja muutama heikompi suoritus. Kokonaisuutena VIF ei ole esittänyt mitään maata mullistavaa, ja Ronny Deilan joukkue vaikuttaa tällä hetkellä keskikastin joukkueelta.

Ennakkoluulottomasti esiintyvän Ranheimin ei kuulu olla kotonaan altavastaaja tällaisessa ottelussa. Sarjanousija on todistanut tasonsa jo alkukauden aikana moneen otteeseen. Markkinat ovat asettaneet Vålerengan virheellisesti selkeän suosikin asemaan lähinnä nimen ja kauden alkurankingin perusteella.

Lyödään rohkeasti markkinoiden mielipidettä vastaan Ranheim +0,5 kertoimella 1,78 Unilbetilta (todennäköisyysarvio 65%). Jos haluat korkeampaa kerrointa, voit poimia vaihtoehtoisesti Ranheim 1X2 (3,45) tai DNB (2,55).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!