Boston Bruins jatkoi nousukiidossa uuden valmentajansa Bruce Cassidyn alaisuudessa ja takoi tarvittavat maalit Dallasin verkkoon Karhujen ottaessa 6-3 selkeän voiton illalla suomen aikaa. Dallasille peliesitys oli jälleen noloa seurattavaa. Väärällä tavalla taktisesti Lindy Ruffin alaisuudessa pelaava Dallas hävisi ottelun ansaitusti. Miesten nähtiin jälleen jopa karvaavan kolmen duossa kulmaan kiekkoa/miestä, jonka jälkeen Bruins iski odotetusti vastaiskuin. Jo aloituskiekosta pudotettiin hansikkaat, sillä David Backes ja Jamie Benn päättivät keskustelun jälkeen ottaa kovaa yhteen. Tämän jälkeen kuitenkin vain ja ainostaan Boston pelasi ottelussa oikein, tehden kaikissa erissä tarvittavat maalit ja klaaraten muutenkin varmalla kiekkohallinnalla ja kontrollilla ottelun himaan. Silmiin pistävää oli kuitenkin jälleen kerran se, miten Boston jokaisessa vaihdossa määrätietoisesti taktiikkaa orjallisesti noudattaen teki teki tarvittavan ja riittävän, kun taas Dallas Stars hapuili, seisoi kiekollisessa pelissä, roiski kiekkoa ja karvasi yksinkertaisesti väärin. Ehkä olisi aika kyseenalaistaa legendaarisen valmentajan Lindy Ruffinkin pesti jo, sillä Dallasia uhkaa jälleen kerran pudotuspelejen ulkopuolelle jääminen. Myöskään maalivahdeilla Kari Lehtonen ja Antti Niemi tuskin tullaan tulevina vuosina(kaan) menestyksekkäästi NHL:ssä pelaamaan. On aika treidejen, on aika vaihdoksen tuulten. Trade deadline ei voi tulla Dallasinkaan kohdalla kyllin nopeasti. Kausi on ollut tälläkin kertaa, väärä.

Suomalaisvahtien kohdalla kiinnostavan ottelun helpoksi voittajaksi kruunattiin lopussa Tuukka Rask, jonka joukkue Boston Bruins on hyvässä vireessä. Patrice Bergeronin, Marchandin ja Pasternakin ketju erityisesti oli tänäänkin aivan pitelemätön. Bennin ja muiden Dallas miesten panos, ei ole näin kovissa otteluissa riittävän kova.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *