Tiistai-iltana pelataan kaksi Championshipin rästiottelua. Readingin ja Sheffield Unitedin välinen kamppailu on ennakkoon tasainen vääntö.

Kotijoukkue Reading on pelannut koko kauden alle tasonsa. Viime kevään nousufinaalissa nähty joukkue on ollut putoamisviivan tuntumassa syksystä lähtien. Manageri Jaap Stamin työpaikka alkaa olla jo vaarassa.

Viime kierroksella Reading kuitenkin väläytti Derbyä vastaan. Joukkue loi enemmän vaaraa hyökkäyspäässä kuin kertaakaan tällä kaudella! Lopputuloksena oli 3-3 tasapeli, joka olisi hyvin voinut kääntyä myös voitoksi. Samalla islantilainen kärkimies Jon Dadi Bödvarsson sai itseluottamusta tärkeän maalin myötä.

Sheffield United hävisi puolestaan perjantaina Hullin vieraana. Kyseessä oli kolmas vierastappio peräkkäin ilman tehtyä maalia. League 1 -tasolta sarjaan noussut Blades on ollut playoffs-viivan tuntumassa koko kauden, ja Readingista luokkaa vahvempi joukkue.

Readingin kotietu kaventaa joukkueiden tasoeroa, joten lähtökohdat ovat hyvin tasaiset. Kummallakaan joukkueella ei ole merkittäviä kokoonpanohuolia. Poimitaan vetoihin ilta rohkeasti Readingin voitto kertoimella 3,20 (todennäköisyysarvio 35%).

Kotijoukkue riveissä on myös yksi suomalaispelaaja, sillä maalivahti Anssi Jaakkola edustaa Readingia tällä kaudella. Valitettavasti Jaakkola nähdään myös ottelussa penkillä, jos ykkösveskari Vito Mannonelle ei satu yllättävää loukkaantumista.

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *