KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantai-illan myöhäisemmistä otteluista löytyy todella maistuva peli-idea. Pahasti alisuorittanut Reading hakee Englannin Championshipissa uutta nostetta QPR:n isäntänä.

Kotijoukkue Reading löytyy sarjtaulukon sijalta 20. Viime keväänä Royals nähtiin jopa Championshipin nousufinaalissa, jossa se hävisi rangaistuslaukauskisan Huddersfieldille. Pudotus on ollut siis todella kova. Topparilegenda Jaap Stam ei saanut joukkuetta missään vaiheessa omalle tasolleen, ja seurajohto antoikin miehelle vihdoin kenkää.

Nyt Readingin puikoissa on Paul Clement, joka nähtiin alkukaudesta Swansean managerina. Clement on saanut hioa uusia kuvioita maaottelutauon aikana kaikessa rauhassa. Yleensä alisuorittanut joukkue saa merkittävää buustia uudesta managerista juuri ensimmäisessä kotiottelussa.

Vierailija QPR on perustasoltaan sarjan heikoimpia joukkueita. Ärrät ovat kuitenkin pelanneet hienon kauden, ja 47 pisteen saldo riittää mitä todennäköisimmin jo säilymiseen. Loppukaudesta nähdään todennäköisesti ns. letdown-otteluita, joissa QPR:n asenne ei ole aivan 100 prosenttia.

Readingille tarjotaan todella herkullisia kertoimia, sillä joukkueen pitäisi olla selkeä suosikki näistä asetelmista. Kotijoukkue on 100%-motivoitunut putoamistaistelussa ja haluaa varmasti näyttää parastaan uudelle managerille. Poimitaan kupongille Reading DNB Pinnaclella kertoimella 1,95 (todennäköisyysarvio 60%). Vaihtoehto tälle on Readingin voitto 1X2-muodossa, jolle maksaa maailman korkeimman kertoimen 2,70 (todennäköisyysarvio 45%).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *