Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

La Liga-viikonloppu huipentuu sunnuntai-iltana pelattavaan Sevillan kaupungin derbyyn Real Betisin ja Sevilla FC:n välillä. Ottelusta löytyy myös mainio pelikohde.

Kotijoukkue Real Betis oli yksi viime kauden positiivisimmista yllätyksistä. Kyseessä on Sevillan kaupungin ”kakkosjoukkue”, joka päätyi keväällä kaksi pistettä Sevillan ”ykkösjoukkueen” yläpuolelle.

Kuudes sija toi Betisille suoran paikan Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen, joten joukkue ei ole pelannut kuluttavia karsintaotteluita. La Liga -kausi on alkanut hieman kangerrellen. Avauspelissä Levante yllätti Betisin pahemman kerran, mutta joukkue korjasi rivinsä toisella kierroksella ja haki vieraspisteen Alavesilta.

Vierailija Sevilla oli siis viime kauden seitsemäs, mikä oli valtava pettymys Champions Liiga -pelien jatkoksi. Joukkue oli rajusti yliarvostettu vedonlyöntimarkkinoilla, ja Sevillan vastapelit tuottivat järkipelaajalle paljon plussaa.

Tämä kausi on alkanut hieman kaksijakoisesti. Avauspelissään Sevilla kaatoi nousija Rayo Vallecanon peräti 1-4. Toisella kierroksella Sevilla esiintyi nihkeästi ja jäi 0-0 -kotitasuriin Villarrealin kanssa.

Sevilla pelaa myös Eurooppa-liigaa. Toisin kuin Betis, se joutui käymään läpi kolme karsintakierrosta. UEL-matsit näkyivät myös viime sunnuntaina, ja takana on jälleen peli torstai-illalta. Lisärasitus on bonusta Betisin suuntaan.

Vedonlyöntimarkkina aliarvostaa Real Betisiä tässä kohteessa. Joukkueella on hieno sauma ottaa kauden avausvoitto paikallisvihollisen kustannuksella. Europelit painavat hieman Sevillaa, kun taas Betis on selvinnyt kevyellä ohjelmalla. Peleihin kelpaa mainiosti Real Betis DNB LeoVegasin 2,00 kertoimella (todennäköisyysarvio 57%).

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!