ilta löytyy erikoistarjous uusille asiakkaille PSG – Real Madrid -matsiin!

Real vei ensimmäisen ottelun selkeästi 3-1 ja PSG:ltä on poissa mm. Neymar. Vaikka kyseesä on vieraspeli, niin kerroinmarkkinat uskovat vahvasti Realin jatkoon menoon – kerroin on tällä hetkellä 1,34.

tarjoaa uusille kampanjan-aikana tilin avanneille, ensimmäisen talletuksen tehneille asiakkaille, jotka lyövät ensimmäisen vedon Champions League Outrights kohteeseen ”Real Madrid to proceed” JÄTTIKERTOIMEN 5,00! Kyseessä on siis korotettu kerroin Realin jatkoon menolle.

-Tarjous voimassa vain uusille asiakkaille

-Real Madrid jatkoon kertoimella 5,00

-Maksimipanos 10€, maksimi lisävoitto 40e. Lisävoitto maksetaan keskiviikkona ja siihen ei sisälly kierrätysvaatimusta.

-Vedon tulee olla ensimmäinen pelaajan tekemä veto ja se tulee lyödä omalla rahalla (ei bonusrahalla). Pelaaja voi kuitenkin hyödyntää normaalin ensitalletusbonuksen vedonlyöntiin (100% 150e asti) seuraavalla talletuksella.

-Vain single-vedot, jotka on lyöty ennen ottelun alkua lasketaan.

-Huolimatta vetokupongilla näkyvästä kertoimesta, pelaaja saa kohteen kertoimeksi 5,00 eli maksaa erotuksen, jos Real menee jatkoon ja kampanjan muut ehdot täyttyvät.

Lisätiedot: https://www..com/fi/jalkapallo-vedonlyonti

[flytonic-button text=’AVAA TILI TÄSTÄ’ linkurl=’https://track.adform.net/C/?bn=21656482′ size=’med’ icon=’none’ bg_color=’green’ border_color=’normal’ text_color=’lgt’ ]

 

Artikkelikuva: uggboy [CC BY 2.0], via Wikimedia Commons

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *