KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ranskan Ligue 1:ssä pelataan sunnuntaina kolme ottelua, joista Rennesin ja Toulousen kohtaaminen käynnistyy ensimmäisenä. Tästä matsista löytyy myös maistuva pelivalinta.

Kotijoukkue Rennes on ollut kevätkauden mainiossa iskussa. Sabri Lamouchin valmentaja joukkue on hävinnyt kymmenestä edellisestä ottelustaan vain yhden. Ainoa tappio tuli edellisessä kotipelissä Metziä vastaan 1-2, joka oli kummallinen ja luokaton esitys muuten hienossa sarjassa.

Rennes kuittasi tämän viime viikolla ja puristi arvokkaan tasapelin Nantesin kotiluolasta maalein 1-1. Joukkueen viime aikojen kuntopuntari näyttää hieman heikolta, mutta lukuisia tasapelejä selittävät kovat vastukset. Rennes on kohdannut kuuden edellisen ottelun aikana viisi sarjan kärkipään joukkuetta – ilman tappioita. Joukkue on myös esiintynyt kentällä mainiosti, ja olisi ansainnut enemmänkin pisteitä.

Vierailija Toulouse on ollut kevätkauden tiukasti mukana sarjan putoamistaistelussa. Kahden edellisen ottelun saldona ovat arvokkaat neljä pistettä: yksi Caenin vieraana keskiviikolta ja kotivoitto Angersista viime lauantailta. Toulouse joutui siis pelaamaan tiukan väännön keskellä viikkoa, mikä tuo ylimääräistä rasitusta.

Rennes on tästä kaksikosta huomattavasti vahvempi joukkue. Se kuuluu ehdottomasti sarjan Eurocup-kandidaatteihin, ja Rennesillä on kaikki mahdollisuudet myös saavuttaa vitospaikka. Motivaatio on siis 100-prosenttisesti kunnossa. Toulouse on todella onneton vierasjoukkue, ja selvä altavastaaja tässä ottelussa.

Markkina ei ole saanut joukkueiden välistä tasoeroa kohdalleen, joten poimitaan kupongille kotivoitto kertoimella 1,93 ilta (todennäköisyysarvio 59%). Rennesin kerroin pitäisi siis olla huomattavasti matalampi. Kummallakaan joukkueella ei ole suurempia kokoonpano-ongelmia.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!