Nashville Predators ja St.Louis Blues, Pekka Rinne ja Jake Allen maaleillaan jatkoivat railakasta taisteluaan game kakkosessa yöllä suomen aikaa. St.Louisissa kuohui, yleisön kannustus ja meteli välittyivät vastaanottimen lävitse upealla tavalla. Desibelit olivat koko ottelun ajan hurjia. Blues soi tänään, Nashvillen kannalta ikävään molliin, sillä Vladimir Tarasenkon sihti oli jälleen kohdillaan. Ruuti on kuivaa ja miehen kaksi maalia, joista viimeinen ja ratkaiseva niitti 3-2 viimeisessä erässä jäi ottelun voittomaaliksi. Nashville ja Rinne pelasivat jälleen myös hyvän ottelun, lopussakin heillä oli vielä pari paikkaa jopa tasoittaa, mutta Allen maalillaan vei tänään myös pidemmän korren. Upeaa jääkiekkonäytelmää sävyttivät myös kovat taklaukset. Vernon Fiddler, viime ottelun ratkaisija veteraani, lensi ottelusta suoraan suihkuun polvitaklauksesta. Tilanne ei näyttänyt kuitenkaan tahalliselta vahingoittamisyritykseltä, viiveellä nopeassa tilanteessa polvet vain sattuivat Paraykon kanssa ikävästi yhteen. Parayko keräilikin hetken ajan itseään jäältä, mutta pystyi onneksi jatkamaan. Parayko kellottikin lopulta kunnioitettavan 22.57 peliajan, joka oli toiseksi eniten Blues pakeista Pietrangelon jälkeen.

Maalimäärä siis hivenen jo putosi ensimmäisestä kohtaamisesta ja samaa tendenssiä voidaan odottaa tässä sarjassa edelleen. Niin hyvin pelaavat molemmat maalivahdit. Rinne ja Allen ovat maaleillaan maailman kuuminta eliittiä tällä hetkellä.

Ottelusarja tasan 1-1. Lisää seuraa ylihuomenna.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *