Florida ja Roberto Luongo nollasivat pahasti Montreal Canadiensin Floridassa yöllä suomen aikaa. Barkovin ja Luongon johtama Florida vei peliä alusta lähtien ja piti otteen kynsissään päätösvihellykseen saakka. Huberdeau, Bjugstad, Haley, Dadonov ja Trochek maalasivat kaikki Panthersille ja Barkov saalisti pari syöttöpistettä kavereidensa maaleihin, Floridan astellessa totaalisesti Montrealin ylitse tänään.

Onhan Montrealilla loukkaantumisia ja Pricekin sivussa koko loppukauden jälleen, mutta luvattomaton heikko oli Canadiensin esitys tänään jäällä. Florida teki kaiken kaukalossa paremmin, kuin Canadiens. Montrealin parhaimmistoa olivat Jeff Petry, joka on hienosti paikannut lähes koko kauden Weberin jättämää aukkoa (Hänkään ei tule pelaamaan enää peliäkään tämän kauden runkosarjassa) ja myös Karl Alzer pelasi ihan hyvän ottelun jälleen. Petryn -3 lukema ei kerro ihan koko totuutta, sillä mies pelaa eniten Habs puolustajista ja liimaa hyvin vastustajia laitaan. Petryn 8 laukausta kohti Luongon vartoimaa maalia kertovat myös kaverin hyvyydestä ja valppaudesta jäällä. Luongo torjui lopulta peräti 40 kertaa Floridan maalilla ja saalisti uransa 75. nollapelin. Hieno suoritus veteraanimaalivahdilta, joka on pitänyt todella classyjä puheita myös tämän kauden kestolla. Floridan 5-0 puhdas voitto kertoo myös mahtavan tasaisesti ja ylivoimaisesta suorittamisesta kaikilla pelin sektoreilla. Barkovin Floridalle taistelu playoffs paikasta jatkuu, mutta näyttää hyvältä ja lupaavalta. Vire on hyvä, sekä pelattuja pelejä vähemmän kuin pahimmilla kilpailijoilla. Pisteitä on siis vielä jaossa ja Floridan loppukautta moni seuraa taatusti mesi kielellä.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *