Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Malek Jaziri

KERROIN

2.08
blank
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ranskan avointen ensimmäinen kierros pääsee alkuunsa ja sunnuntain peleistä löytyy jo monta hyvää veto kohdetta Unibetillä.

  1. Ernest Gulbis saa 3,6 kertoimen nuorta norjalaista Casper Ruudia vastaan. Gulbiksella on kauhea vuosi menossa ja kerroin muodostuu varmasti viimeisten tuloksien perusteella. Ruud on kuitenkin vielä aika keltanokka Grand Slam tasolla ja saattaa hermoilla. Gulbis osaa pelata massalla, siitä mm. Ranskan avointen välierä paikka todisteena. 3,6 on erittäin kokeilemisen arvoinen kerroin.
  2. Malek Jaziri ja 2,08 kerroin Oscar Ottea vastaan on vaikea ymmärtää. Käytännössä kyseessä on ATP tason pelaaja vastaan Challenger-pelaaja. Jazirilla on vielä ihan ok kuntopuntari kun Estorilin turnauksessa kaatui hyvät massa pelaajat Nicolas Jarry sekä Leonardo Mayer. Oscar ei ole pelannut yhtään ATP tason massa peliä tänä vuonna. Ehdottomasti betsit Tunisian Jazirille.
  3. Leonardo Mayer ja 1,71 tuntuu helpolta haulta Tsekin Jiri Veselyä vastaan. Mayer on kova massa puurtaja, joka perustaa pelinsä hyvään ”kick” syöttöön ja hallitsee peliä kovalla kämmenellä. Tämä veto perustuu myös osittain siihen, että Vesely on aivan hukassa. Vesely on ajautunut Challenger turnauksiin, eikä ATP tasolla ole tullut minkäänlaista menestystä aikoihin.
Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *