KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Veikkausliigassa pelataan keskiviikkona täysi ottelukierros. RoPS saa Rovaniemellä vastaansa Ilveksen, ja ottelussa on tarjolla mahtava peli-idea!

Kotijoukkue RoPS taisteli viikonloppuna arvokkaan tasapelin kovakuntoisen FC Hongan vieraana. Joukkue nousi tappioasemasta tasoihin ja nipisti lopulta vieraspisteen. Espoon reissu tuli kuitenkin kalliiksi, sillä alkukaudella hienosti esiintynyt Lassi Lappalainen loukkasi pahasti olkapäänsä.

RoPS on ollut jo vuosikausia yksi liigan parhaita kotijoukkueita tasoonsa nähden. Se on voittanut yli 50% kotiotteluistaan kaudesta 2015 lähtien, ja tänä vuonna tahti on pysynyt jälleen hyvänä. RoPSin kotisaldo on kahdeksasta ottelusta komea 5-1-2 maalierolla 12-4. Joukkue on pitänyt nollat kuudessa kotipelissään.

Lappalaisen loukkaantuminen on isku, mutta paluun tekevä hyökkääjätähti Aleksandr Kokko on saanut peliluvan kuntoon. Kokko tehnee RoPS-debyyttinsä kotiyleisön edessä, ja hänestä on vielä kauden mittaan valtava apu joukkueen hyökkäyspäässä. 31-vuotias Kokko voitti Veikkausliigan maalikuninkuuden kaudella 2015.

Vierailija Ilves on tälläkin kaudella vähämaalinen ja laadukas keskikastin joukkue. Ilves on yhä tappioitta kotonaan Tampereella, mutta reissupeleissä tahti on ollut toinen. Tupsukorvat ovat olleet usein selvästi heikompi joukkue ja päästäneet vastustajat maalipaikkoihin myös aivan liian usein.

Vieraissa arasteleva Ilves joutuu Rovaniemellä vaikeaan paikkaan, mutta vedonlyöntimarkkina ei arvosta RoPSin iskukykyä tälläkään kertaa. Poimitaan vetoihin todella maistuva Bethardin RoPS DNB 1,72 (todennäköisyysarvio 65%). Vaihtoehtona tälle on in markkinatoppi RoPS 1X2 kertoimella 2,60 (arvio 43%).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!