KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Veikkausliigassa pelataan torstaina yksi ottelu RoPSin ja Interin välillä. Nousuvireessä oleva Inter tulee olemaan vaikeuksissa sarjakakkosen vieraana.

Kotijoukkue RoPS kuuluu kiistämättä Veikkausliigan kärkisijoille. Kaudesta on pelattu pian kaksi kolmannesta, eikä ”poromiesten” meno näytä hyytyvän. RoPS on päästänyt sarjassa vähiten maaleja – jopa kaksi vähemmän kuin HJK. Joukkue on esiintynyt myös erinomaisesti kotikentällään Rovaniemellä; vain HJK on kerännyt kotiotteluissaan enemmän pisteitä.

RoPS ei ole itse asiassa päästänyt maaliakaan neljään kotiotteluun. Viime lauantaina joukkue kaatoi SJK:n 1-0. Pari viikkoa aiemmin kaatui Ilves 2-0, ja RoPS on pitänyt maalinsa puhtaana myös TPS:n ja VPS:n isäntänä.

Vierailija Interin kausi on edennyt täysin päin vastaisella tavalla. Joukkue rämpii kolmatta kautta peräkkäin putoamisviivan tuntumassa, vaikka resursseja pitäisi olla Eurocup-paikoille asti. Inter pelannut tällä kaudella selvästi paremmin vieraissa kuin kotonaan. Takana on tällä hetkellä neljä tappiotonta reissupeliä saldolla 2-2-0.

Interin pelivire on alkanut selvästi parantua viime viikkoina, ja joukkue matkaa Rovaniemelle kahden voiton siivittämänä. Tämä ei juuri kavenna joukkueiden välistä tasoeroa, jota riittää edelleen RoPSin suuntaan. RoPS on tehnyt myös uuden pelaajahankinnan Inter-ottelun alla. Norjan pääsarjassakin pelannut Georgialainen Giorgi Gorozia vahvistaa joukkueen hyökkäyspäätä.

Poimitaan kupongille aina maistuva RoPSin kotivoitto Bethardilta kertoimella 2,20 (todennäköisyysarvio 53%). Rovaniemeläisten kotisaldo 7-1-2 maalierolla 15-4 on todella vakuuttava, ja joukkue on tällä hetkellä rankingissa selvästi turkulaistn edellä. Interin venyminen tasapeliinkin olisi pieni yllätys.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!