KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Veikkausliigan tiistain kierrokselta löytyy Inter-Kemi -ottelun lisäksi myös toinen kiinnostava pelikohde. Vedonlyöntimarkkina ei ole saanut RoPS-VPS -matsin tasoeroa aivan kohdalleen.

Kotijoukkue RoPS on komeasti sarjassa jaetulla kakkossijalla. Alkukausi on ollut huikea, mutta tuloskunto on kääntynyt viime kierroksilla laskusuuntaan. Ennen maaottelutaukoa RoPS hävisi sarjakärki HJK:lle 1-2, ja kyseessä oli kolmas peräkkäinen voitoton ottelu. Kokonaisuutena RoPS on voittanut vain yhden seitsemästä viime pelistään.

RoPS on myös ollut viime aikoina pelillisesti vastustajiaan jäljessä. Alkukaudella menestystä tuli loistavan puolustuksen avulla, joka piti nollat kuudessa ottelussa peräkkäin.

Vierasjoukkue VPS on ollut aavistuksen odotettua vahvempi. Joukkueen viime kausi päättyi katastrofaaliseen putkeen, ja Vepsun odotettiin olevan vaikeuksissa myös tällä kaudella. Saldo 3-6-3 on tosin hieman hämäävä, sillä VPS on pelannut peräti kahdeksan otteluista kotikentällään.

Edellisellä kierroksella VPS taisteli 1-1 tasapelin Pohjanmaan derbyssä SJK:n vieraana. Joukkueen riesana olivat lukuisat loukkaantumiset, kun peräti seitsemän runkopelaajaa oli sivussa. Toisaalta RoPS kärsi myös poissaoloista HJK-matsissa, ja talvihankinnat Agnaldo sekä Filip Ivanovski ovat edelleen sivussa.

RoPSin tuloskunto ei ole parhaimmillaan, mutta VPS ei ole myöskään voittanut viiteen otteluun. Se on voittanut vain 3/12 ottelusta koko kaudella, ja kaikki pistepotit ovat tulleet sarjan kolmesta heikoimmasta joukkueesta.

Kokonaisuutena RoPS on Vepsuun nähden luokkaa parempi jokkue. RoPS on ollut jo vuosikausia sarjan kärkipäätä kotivoittojen määrässä ja voittanut tälläkin kaudella neljä kuudesta ottelustaan. Peleihin lähtee RoPS kertoimella 2,20 ilta / lta (todennäköisyysarvio 50%).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!