KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Norjan cupissa pelataan keskiviikkona kaksi ottelua. Kyseessä ovat neljännesvälierät, eli mukana on vielä 16 joukkuetta. Rosenborgin ja Odds BK:n kohtaamisesta voidaan odottaa hyvin vähämaalista ottelua.

Kotijoukkue Rosenborg on tällä kaudella kaukana viime vuosien huipputasosta. Avauskierrokset antoivat jo selkeää osviittaa, sillä RBK pelasi kolme ensimmäistä liigapeliään ilman voittoa. Tämän jälkeen Trondheimin ylpeys sai ison vaihteen sisään, mutta tuloksista huolimatta peli ei ole vakuuttanut.

Edellisellä cup-kierroksella Rosenborg voitti myös aladivarijoukkue Brattvågin nihkeästi 0-1. Edelliset liigaottelut ovat olleet myös odotettua heikompia esityksiä, vaikka tulosta onkin tullut. Sunnuntaina RBK tosin hävisi kotonaan 1-2 kärkiottelun Brannia vastaan, joka oli myös todella heikko esitys.

Vierailija Odd on pelannut varsin odotetun kauden. Joukkueen sijoitus on tällä hetkellä sarjan keskikastissa, johon se myös tasoltaan kuuluu. Odds BK:n kaksi edellistä kierrosta ovat olleet todella heikkoja esityksiä, joiden saldona on kaksi tappiota: 2-1 vieraissa Stabaekille ja 1-2 kotona Kristiansundia vastaan.

Ottelun tahdin määrää Rosenborg, joka on tällä hetkellä hyvin vähämaalinen joukkue. Peräti 7/12 kauden liigapeleistä on alle 2,5 maalin tuloksia. Maalinteko on tökkinyt aiempiin kausiin verrattuna, mutta toisaalta joukkueen puolustus toimii pääosin todella hyvin. Vierailija Odd joutuu puolustuskannalle, eikä tule saamaan juuri tilanteita.

Peräti yhdeksän edellistä Rosenborgin ja Odd:n kohtaamista ovat päättyneet max kolmeen maaliin. Aasialainen alle 3,0 maalin veto kertoimella 1,68 ilta (todennäköisyysarvio 70%) onkin loistava veto. Saat panoksesi takaisin tasan kolmen maalin tuloksella. Rohkeammat voivat pelata myös alle 2,5 maalia 2,12 kertoimella. Rosenborg voi hyvinkin lepuuttaa hyökkäyspään avainpelaajiaan, kuten joukkue teki myös edellisessä cup-ottelussa.

Kuva: By Einar Fredriksen (RBK – Brann 23Uploaded by Arsenikk) [CC BY-SA 2.0], via Wikimedia Commons

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!