Sebastian Aho on saanut ylistystä viime aikoina, eikä suotta. Otteet kaukalossa ovat olleet loistavia. Eritoten kiitosta on saanut Sebastian Ahon erittäin kypsä pelaaminen. Hän tekee laadukkaita päätöksiä kerta toisensa jälkeen ja nämä vääjäämättä johtavat hyvään lopputulokseen. Kun kaukalossa tekee sitkeästi oikeita asioita tulee se väkisinkin näkymään myös tehopisteiden muodossa, viime peleissä tehopisteitä onkin ruvennut ropisemaan vähän tiuhempaan kuin alkukaudesta.

Pienen alkujännityksen jälkeen Aho on päässyt entistä enemmän mukaan NHL-kiekkoon. Tästä osoituksena on tietenkin jatkuvasti ropisevat pisteet sekä koko Carolinan joukkueen hyvät esitykset. Mutta ennen kaikkea jatkuva suitsutus mitä Aho saa on korvia hivelevää. Vaikka Aho ei ole eikä välttämättä tule olemaankaan NHL pistepörssin kärkinimi on suorittaminen jatkuvasti niin laadukasta, että voidaan hänestä jo povailla tulevaisuuden tähteä NHL:ään. Ahon hehkutukseen eivät suinkaan ole osallistunut ainoastaan suomalainen media vaan myös rapakon takaiset kiekkoasiantuntijat ovat alleviivanneet Ahon nimen paksulla tussilla. Tämän lisäksi joukkuetoverit kuin vastapelaajatkin ovat toistuvasti ylistäneet Ahon suorituksia.

Tässä videolla on Ahon tämän hetkiset maalit tältä kaudelta, mutta varmasti on lisää tulossa! Mikäli haluat hypätä Ahon bandwagoniin ja hankkia itsellesi Carolina Hurricanesin lippiksen löytyy siihen ohjeet sivun alareunasta.

Hanki itsellesi Hurricanes-lippis

Lippiksen hankkiminen on todella helppoa, mutta tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan! Avaa meidän sivun kautta tili sivustolle ja tee ensitalletus summaltaan vähintään 50€. Tekemällä tilin meidän kautta saat markkinoiden parhaan ensitalletusbonuksen ja talletuksesi tuplataan aina 50€ asti! Kun olet avannut tilin ja tehnyt talletuksen, ilmoita meille osoitteesi, mihin haluat lippiksen toimitettavan. Osoitteesi voit ilmoittaa meille sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai lähettää meille yksityisviestin Facebook-sivuillamme https://www.facebook.com/ilmaisetvedot/
[flytonic-button text=’AVAA TILI TÄSTÄ!’ linkurl=’www.ilmaisetvedot.com/mene//’ size=’lg’ icon=’none’ bg_color=’green’ border_color=’custom’ border_color_custom=’#000000′ text_color=’lgt’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *