Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Sidney Crosby oli illan puheenaihe NHL:ssä saalistaessaan vihdoin 1000:n pisteensä ja rajapyykin, joka jää NHL-historiaan. Mies sai syöttöpisteen todella osuvasti juuri pitkäaikaisen ketjukaverinsa Chris Kunizin maaliin ajassa 6:28 ensimmäisessä erässä. Juhlakalun iltapuhde ei tosiaankaan jäänyt siihen, vaan 22 sekuntia ennen jatkoajan päätöstä Crosby ohitti Jets maalivahti Connor Hellebyuckin ratkaisten ottelun voiton Pittsburghille, joka on edelleen mukana itäisen konferenssin voittokamppailussa.

Crosby on kiistatta maailman paras pelaaja tällä hetkellä piittamatta makuasioita ja tekijöistä kuten Crosbyn ”itkemisistä” vuosia sitten, jotka askarruttavat monia kiekkoa seuraavia ihmisiä edelleen. Maailman kovimmaksi overall pelaajaksi noussut Crosby olisi voittaja ilman pisteitäkin. Hän tekee kaikkea mitä kiekkoilija jäällä voi. Kaiken voittanut Crosby ja Pittsburgh jatkavat marssiaan ja nähtäväksi jää mihin tänä keväänä riittää. Stanley Cup voitto tulisi tuskin kenellekään yllätyksenä tälläkään kertaa, niin vahva on Pittsburghin joukkue valmennusta myöten.

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *