KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kotimaan Veikkausliigassa on saatu täyteen kaksi sarjakierrosta. Keskiviikkona käynnistyy kolmas kierros, jossa vastakkain ovat kärkipaikoille ennakoitu SJK sekä hallitseva mestari HJK.

Kotijoukkue SJK:n viime kausi oli täyttä tuskaa alusta loppuun. Kaikki odottavat SJK:n parantavan sarjasijoitustaan tänä vuonna, ja joukkue on myös vahvistanut rivejään talven aikana. Kuluva kausi on lähtenyt kuitenkin käyntiin nihkeästi, sillä SJK hävisi avausottelunsa PS Kemiä vastaan 0-1. Toisella kierroksella joukkue kohtasi TPS:n Valkeakoskealla, josta tuomisina oli kauden avausvoitto kahdella myöhäisellä maalilla.

SJK on kohdannut avauskierroksilla kaksi sarjan selvästi heikointa joukkuetta. Tästä huolimatta hyökkäyspää on ollut viime kauden tapaan melkoisen jumissa. Ykköskärki Billy Ionsin poissaolo tuntuu.

Hallitseva mestari HJK on aloittanut kauden kahdella ansaitulla voitolla. Ilves yllätti Klubin tekemällä maalin avauskierroksella ensimmäisestä paikastaan, mutta tämän jälkeen HJK-puolustus on pitänyt maalinsa puhtaana hieman vajaat kaksi ottelua. Viikonloppuna Klubi haki 0-1 voiton Maarianhaminasta rutiinisuorituksella.

SJK ei ole tehnyt maaliakaan Klubin verkkoon viiteen edelliseen kohtaamiseen. Alkukauden esitykset eivät viittaa siihen, että tämä trendi olisi katkeamassa keskiviikkona. Hallitsevan mestarin puolustus on kunnossa, eikä HJK ole tarjonnut vastustajilleen avauspeleissä pahemmin tekopaikkoja.

Pelivalinnaksi maistuu mainiosti alle 2,5 maalin tulos kertoimella 1,75 ilta (todennäköisyysarvio 63%). HJK on ylivoimaisesta statuksestaan huolimatta suhteellisen vähämaalinen joukkue. Maalimäärät ovat lisäksi tässä vaiheessa kautta keskimääräistä matalammalla, kun joukkueet hakevat vielä yhteispeliä pitkän talven jäljiltä.

Kuva: Peltimikko (Own work) [CC BY-SA 4.0], via Wikimedia Commons

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *