KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Veikkausliigassa pelataan perjantaina täysi ottelukierros. Seinäjoella kohtaavat alkukauden alisuorittajat SJK & Inter, ja tästä ottelusta löytyy mukava peli-idea.

Kotijoukkue SJK oli viime vuonna yksi Veikkausliigan suurimpia pettymyksiä. Kaikki odottivat joukkueelta selkeää tason nostoa täksi kaudeksi, mutta kevät on ollut toistaiseksi selkeä pettymys. SJK on voittanut vasta kaksi ottelua, ja joukkue hävisi myös kauden avausottelun kotonaan umpisurkealle PS Kemille.

SJK:n riesana ovat olleet myös lukuisat loukkaantumiset. Maalikone Billy Ions on edelleen sivussa, mutta pitkä (10 pv) tauko on helpottanut jonkin verran päävalmentaja Tommi Kautosen tilannetta. Joukkue on saanut useita pelaajia takaisin avaukseen.

Vierailija FC Interin alkukausi on sujunut SJK:n tapaan pahasti alakanttiin. Viime kauden lopulla päävalmentajaksi tullut Fabrizio Piccareta ei ole saanut joukkueesta irti kaivattuja tehoja. Interin ongelmana on edelleen pahasti vuotava puolustus, joka ei ole juuri viime kaudesta tiivistynyt.

Inter yllätti kaikki viime viikolla kaatamalla HJK:n Suomen Cupin finaalissa 0-1. Joukkue onnistui tekemään maalin ainoasta paikastaan ja vältti kuin ihmeen kaupalla takaiskut. Cup-voitto tuo varmasti uskoa joukkueen tekemiseen, mutta ihmeitä ei kannata odottaa.

SJK on kaksikosta ehdottomasti laadukkaampi joukkue. Vedonlyöntimarkkina ei ole samaa mieltä, joten kotivoitolle tarjotaan todella maukkaita kertoimia. Poimitaan lapulle in markkinatoppi kertoimella 2,35 (todennäköisyysarvio 51%). Toivotaan, että päävalmentaja Tommi Kautonen on hionut joukkueensa hyökkäyspelin uuteen uskoon kymmenen päivän breikin aikana!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!