KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Norjan Eliteserien palaa viikonloppuna pieneltä maaottelutauolta. Pelikohteet näyttävät jälleen löytyvän tutuista joukkueista, joita markkina aliarvostaa jatkuvasti. Yksi näistä on sunnuntai-iltana pelaava Kristiansund.

Kotijoukkue Start nousi viime kauden päätteeksi takaisin Eliteserien-tasolle. Etelä-Norjan Kristiansandista oleva joukkue oli ennakkoarvailuissa yksi heikoimmista, ja kauden alku on toistaiseksi todistanut samaa. Start on jälkeen kilpailijoistaan jokaisella osa-alueella: joukkue on tehnyt Sandefjordin ohella sarjassa vähiten maaleja ja päästänyt niitä Sandefjordin jälkeen toiseksi eniten.

Tällaisilla tilastoilla ei ole kuin yksi lopputulos: putoaminen sarjatasoa alemmaksi. Start on voittanut vain yhden kahdestatoista edellisestä ottelustaan. Kyseessä oli kotipeli heikkoa Bodo/Glimtia vastaan, jonka Start voitti hikisesti maalein 1-0.

Vierailija Kristiansund on täysin päin vastaisessa iskussa. KBK aloitti kauden nihkeästi, mutta takana on nyt kolme peräkkäistä voittoa. Ennen maaottelutaukoa joukkue kaatoi ansaitusti Molden kotonaan 1-0. Tätä ennen tuli vierasvoitto Odds BK:n kotiluolasta sekä kotivoitto Godsetista maalein 4-0.

Kristiansund on ollut karkeasti sanottuna sijoituksen arvoinen jokaisella kierroksella. Tämä toteamus oli pitkälti totta myös viime kaudella. Markkina pitää joukkuetta jatkuvasti yhtenä putoajakandidaateista, vaikka totuus on aivan muuta.

Vedonlyöntimarkkina on asettanut Startin kotisuosikiksi, mikä on ehdottomasti väärin. Poimitaan kupongille lta Kristiansund DNB kertoimella 1,95 (todennäköisyysarvio 57%). Myös Kristiansundin suora voitto kertoimella 2,75 ilta on mainio value.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!