KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Suurin osa Ranskan liigan otteluista pelataan pääsiäisen vuoksi tänään sunnuntaina. Strasbourgin ja Metzin kohtaaminen voi näyttää sarjataulukkoa katsomalla tylsältä, mutta ottelu tarjoaa mainion peli-idean.

Kotijoukkue Strasbourg yllätti joulukuun alussa Ranskan futisfanit kaatamalla suuren ja mahtavan PSG:n kotonaan 2-1. Joulukuun uroteot eivät kuitenkaan kantaneet sarjanousijaa sen pidemmälle, sillä Strasbourg on vaikeassa tilanteessa sarjataulukon pohjilla. Voittoja on vain kaksi kappaletta edellisestä kahdestatoista ottelusta, ja putoamisviiva lähestyy koko ajan.

Vierailija Metzin alkukausi oli totaalinen katastrofi. Joukkue pelasi 17 ensimmäistä ottelua saldolla 1-2-14. Joulukuussa alkaneen ryhtiliikkeen jälkeen Metzin saldo on jo 4-4-5, mutta takana on nyt seitsemän voitotonta ottelua. Joukkue voi edelleen säilyttää sarjapaikkansa, mutta voittoja on pakko hakea nyt myös riskillä.

Ottelun asetelmat ovat herkulliset, sillä molemmat joukkueet ovat myös erittäin runsasmaalisia. Päästettyjä maaleja katsottaessa vastakkain ovat liigan 18. ja 19. heikoimmat. Tasapeli tuskin kelpaa tässä pelissä kummallekaan joukkueelle, ja maali suuntaan tai toiseen avaa varmasti peliä normaalia enemmän.

Poimitaan vetoihin erittäin maistuva yli 2,5 maalia ilta kertoimella 1,78 (todennäköisyysarvio 65%). Viidestätoista edellisestä Strasbourgin ottelusta vain yksi on päättynyt alle kahteen maaliin ja kymmenessä ottelussa on nähty vähintään kolme häkkiä. Metzin tilastot ovat myös erittäin runsasmaalisia, ja edellisissä reissupeleissä on nähty mm. tulokset 1-1, 5-0, 2-2, 1-0, 6-3, 3-1, 1-1, 1-3, 3-1. Vieraiden tukala asetelma sarjataulukon pohjalla lisää entisestään maalijuhlan todennäköisyyttä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *