KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ranskan Liigan 2. kierros jatkuu sunnuntaina kolmella ottelulla. Paras peli-idea löytyy kello 16.00 käynnistyvästä matsista Strasbourg-Saint Etienne.

Kotijoukkue RC Strasbourg oli viime kaudella yksi sarjan positiivisista yllätyksistä. Joukkueen tavaramerkiksi tulivat vauhdikkaat ja runsasmaaliset ottelut, ja Strasbourg aiheutti myös PSG:lle kauden avaustappion joulukuun alussa.

Strasbourg säilytti sarjapaikkansa lopulta vain yhden pisteen erolla, ja tämän kauden odotukset ovat samoilla linjoilla. Joukkue menetti kesän aikana pari tärkeää pelaajaa, ja ikärakenteeltaan ei-niin-nuori ryhmä on pykälää vanhempi. Avauskierroksella Strasbourg yllätti Bordeauxin 0-2 – kiitos vastustajan punaisen kortin jo 13. minuutin kohdalla.

Vierasjoukkue AS Saint-Etienne on perustasoltaan toista luokkaa. ASSE on ollut koko 2010-luvun Ranskan pääsarjan top 10 -joukkueita, ja sijoittui viime kaudellakin europaikkojen tuntumaan.

UEL-paikka jäi lopulta haaveeksi parin pisteen erolla, mutta Saint-Etienne voi nyt keskittyä sataprosenttisesti liigapeleihin. Avauskierroksella joukkue kaatoi sarjanousija Guingampin kotikentällä 2-1. ASSE ei ollut vielä tuossa pelissä parhaimmillaan, mutta nappasi silti tärkeät kolme pistettä.

Vedonlyöntimarkkina ei arvosta Saint-Etiennea tässä kohteessa tarpeeksi. Strasbourg on yksi sarjan heikoimmista joukkueista ja selvä altavastaaja myös kotonaan. Saint-Etienne DNB kelpaa vetoihin erinomaisesti Pinnaclen 1,95 kertoimella (todennäköisyysarvio 62%).

Rohkeimmat voivat napata myös peleihin in suoran voiton hurjalla 2,83 kertoimella. hinnoittelee Strasbourgin jopa pieneksi kotisuosikiksi, joka on aika vallaton näkemys. Uidaan rohkeasti vastavirtaan!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!