Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ranskan Liigan 2. kierros jatkuu sunnuntaina kolmella ottelulla. Paras peli-idea löytyy kello 16.00 käynnistyvästä matsista Strasbourg-Saint Etienne.

Kotijoukkue RC Strasbourg oli viime kaudella yksi sarjan positiivisista yllätyksistä. Joukkueen tavaramerkiksi tulivat vauhdikkaat ja runsasmaaliset ottelut, ja Strasbourg aiheutti myös PSG:lle kauden avaustappion joulukuun alussa.

Strasbourg säilytti sarjapaikkansa lopulta vain yhden pisteen erolla, ja tämän kauden odotukset ovat samoilla linjoilla. Joukkue menetti kesän aikana pari tärkeää pelaajaa, ja ikärakenteeltaan ei-niin-nuori ryhmä on pykälää vanhempi. Avauskierroksella Strasbourg yllätti Bordeauxin 0-2 – kiitos vastustajan punaisen kortin jo 13. minuutin kohdalla.

Vierasjoukkue AS Saint-Etienne on perustasoltaan toista luokkaa. ASSE on ollut koko 2010-luvun Ranskan pääsarjan top 10 -joukkueita, ja sijoittui viime kaudellakin europaikkojen tuntumaan.

UEL-paikka jäi lopulta haaveeksi parin pisteen erolla, mutta Saint-Etienne voi nyt keskittyä sataprosenttisesti liigapeleihin. Avauskierroksella joukkue kaatoi sarjanousija Guingampin kotikentällä 2-1. ASSE ei ollut vielä tuossa pelissä parhaimmillaan, mutta nappasi silti tärkeät kolme pistettä.

Vedonlyöntimarkkina ei arvosta Saint-Etiennea tässä kohteessa tarpeeksi. Strasbourg on yksi sarjan heikoimmista joukkueista ja selvä altavastaaja myös kotonaan. Saint-Etienne DNB kelpaa vetoihin erinomaisesti Pinnaclen 1,95 kertoimella (todennäköisyysarvio 62%).

Rohkeimmat voivat napata myös peleihin Coolbetin suoran voiton hurjalla 2,83 kertoimella. Coolbet hinnoittelee Strasbourgin jopa pieneksi kotisuosikiksi, joka on aika vallaton näkemys. Uidaan rohkeasti vastavirtaan!

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!