KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Norjan Eliteserienissä pelataan pääsiäisen vuoksi täysi ottelukierros maanantaina. Alkuillan mielenkiintoisin ottelu nähdään Drammenissa, josta löytyy myös kelpo peli-idea.

Kotijoukkue Strømsgodset on tuttu näky Eliteserienin kärkisijoilla. Viime kaudella neljänneksi sijoittunut joukkue on yksi Rosenborgin haastajista tänäkin vuonna. Erinomaista työtä tekevällä Tor Ole Skullerudilla on käytössään laadukas ryhmä, joka vahvistui talven aikana maalitykki Mustafa Abdellaouella (16 liigamaalia Aalesundissa 2017).

SIF avasi kauden 2018 kotitasurilla Stabaekin isäntänä, joka oli ennakko-odotuksiin nähden pieni pettymys. Toisen kierroksen vierasmatsi Tromssassa peruttiin talvisten olosuhteiden vuoksi.

Vierasjoukkue Brann on palannut takaisin Eliteserienin kärkisijoille kahden viime kauden aikana. SKB vieraili vuonna 2015 divarissa, mutta nyt se on asettunut yhdeksi ylemmän keskikastin joukkueista. Brann on suurten resurssien ja suurten vaatimusten seura, mutta joukkueen taso ei aivan riitä haastamaan sarjan kärkikolmikkoa.

Brann aloitti kauden kaatamalla heikon Bodø/Glimtin kotonaan 2-0. Joukkueen avausmatsi Ranheimin vieraana peruttiin.

Ottelussa maistuu vedot kotijoukkue Strømsgodsetin puolesta. Kyseessä on 10 ja 15 ottelun otannalla koko Norjan paras joukkue. Godset on luokkaa edellä Brannia ja voittaa ottelun 58% todennäköisyydellä. in tarjoama markkinoiden korkein 2,04 kerroin maistuu mainiosti!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *