KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Norjan Eliteserienissä pelataan tänään kauden 12. kierros. Drammenissa kauden pahin alisuorittaja Strømsgodset saa vastaansa sarjajumbo Sandefjordin.

Kotijoukkue Strømsgodset lähti tähän kauteen yhtenä Eurocup-kandidaateista. SIF päätti edellisen sesongin hurjaan voittoputkeen, joka lupasi erittäin hyvää myös vuodelle 2018. Joukkueen viisi ensimmäistä ottelua etenivät saldolla 2-2-1, ja mukaan mahtui mm. 1-4 vierasvoitto Vålerengasta. Sen jälkeen alkoi raju alamäki.

SIF on pelannut kuusi edellistä ottelua saldolla 0-1-5 ja hävinnyt kolme peliä peräkkäin maalierolla 1-8. Viikko sitten Godset romahti Kristiansundin vieraana 4-0 ja teki ottelussa vielä kaksi omaa maalia. Joukkueesta löytyy laatua vaikka mihin, mutta SIF antaa vastustajilleen aivan liikaa tekopaikkoja tällä hetkellä. Vertailun vuoksi, sarjan paras maalintekijä on yhä Godset-kärki Marcus Pedersen.

Vierailija Sandefjord rankattiin kauden alla yhdeksi putoajakandidaateista. Vuosi sitten 1. divarista Eliteserieniin noussut joukkue yllätti kaikki ja säilyi sarjassa helposti. Tämä kausi on ollut tuskaa täynnä, ja joukkue vaeltaa kuuden ottelun tappioputkessa. Ainoa voitto on tullut toisesta putoajakandidaatista, Startista.

Vedonlyöntimarkkina on asettanut Strømsgodsetin aivan oikein selväksi suosikiksi. Ottelu on kuitenkin paljon runsasmaalisempi, mitä kertoimet antavat ymmärtää. Vastakkain on kaksi sarjan runsasmaalisimmista joukkueista, joiden puolustus vuotaa kuin seula.

Poimitaan vetoihin erittäin maistuva yli 3,0 maalia ilta kertoimella 2,10 (todennäköisyysarvio 56%). Tässä vetomuodossa saat panoksesi takaisin, jos ottelu päättyy tasan kolmeen maaliin. Muutkin totals-rajat (esim. yli 2,5 maalia tai yli 3,5 maalia) ovat hyvin pelikelpoisia.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!