P.K Subban oli roudannut peliin numero 4 stanley cup finaaleihin kassillisen Listerine suuvettä mukanaan ja se toimi. Hänen hengityksensä ei häirinnyt Crosbyä tai ketään muutakaan pelaajaa tässä ottelussa ja näin ollen Nashville oli helposti parempi joukkue myös neljännessä finaalissa. Ottelun allahan ei muusta juuri puhuttukaan, kuin hengityksen tuoksuista ja se toimii. Phil Kessel viime vuoden finaaleissa (moni on saattanut tämän jopa unohtaakin jo), haisi pahimmalle. Hänen hengityksestään oli silloin paljon puhetta ja pahalle kuulemma haisikin. Onneksi ei tarvinnut olla haistelemassa. Kessel pelasi hyvin tuolloin ylöspäin ja cup sekä ring sormustivat lopulta voittajaa. Näissä finaaleissa on nyt ollut puhetta Subbanin hengityksen löyhkästä pahemmasta päästä ja sekin toimii. Vain Crosby ja Subban tietävät totuuden siitä, mitä kentällä on puhuttu. Subban kuitenkin todistetusti toimitti paikalle tänään Listerinet kassissaan ja Nashville kostui näistä kokonaisuutena. He olivat roimasti parempi ja sanoisinko puhtaampi joukkue tänäänkin. Freesimpi. Nashville porskutti alusta loppuun asti, kuin veden soljuen ja iski tarvittavat pesät taululle. Kaikki ketkä näkivät ottelun, saivat todistaa Listerinen toimivuuden omin silmin ja sieraimin. Niin ottelun palkitut tähdet Pekka Rinne, Mike Fisher ja Gaudreaukin maalillaan olivat kenties nuuhkineet Subbanin kassista osansa, sillä heidän hymynsä loistivat mukavimmin ottelun päätyttyä. Predators voitti ottelun lopulta 4-1 ja enemmän kuin parempana joukkueena. Malkinin ketju eritoten oli tänään pahanhajuun katkutettua kauraa.

Predators tasasi voitot enemmän kuin ansaitusti ja Pittsburgh ei ollut näissä kummassakaan vierasottelussa kovinkaan vetävä tai edustava joukkue. Kannattaa tsekata itsensä game numero viitoseen, sillä silloin haisee. Pahalle, rumalle tai hyvälle, mutta jotain on tapahtuva. Nähtäväksi ja haistettavaksi jää. Otteluvoitot stanley cup finaaleissa ovat tasan 2-2.

Subban ja Listerine:

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *