Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Italian Serie A:ssa pelataan kauden 33. kierros. Torinon ja Milanin kohtaaminen tarjoaa keskiviikkona mainion peli-idean.

Kotijoukkue Torino on tällä hetkellä erinomaisessa tuloskunnossa. Kolmen ottelun voittoputki tosin katkesi Chievon vieraana viikko sitten, jolloin Torino ei saanut hallinnasta huolimatta ansaittua 0-1 maalia aikaan. Tätä ennen joukkue kaatoi kotonaan Interin 1-0 ja Crotonen maalein 4-1.

Torinon hyvä vire on nostanut seuran taistelemaan ensi kauden Eurocup-paikoista. Kuudentena oleva Milan on vain seitsemän pisteen päässä, joten voitto tästä ottelusta nostaisi Torinon osakkeita merkittävästi.

Vierailija Milan on ollut yksi kevään supersuorittajista, mutta joukkueen paras terä näyttäisi kadonneen viime viikkoina. Milan pelasi alkuvuodesta 13 ottelua ilman tappiota, mutta Eurooppa-liigasta putoaminen Arsenalia vastaan käynnisti selkeästi heikomman jakson.

Juven vieraana kolme viikkoa sitten kärsitty selkäsauna aloitti myös kotimaan sarjassa neljän ottelun voitottoman jakson. Milan on toki kohdannut sarjan kärkijoukkueita, mutta pistemenetykset ovat pudottaneet seuran käytännössä ulos Mestarien liigan paikoilta.

Kotijoukkue Torino on ottelussa erinomainen pelikohde. Se on hyvässä vireessä kauden ratkaisuhetkillä ja saa bonuksena yhden ylimääräisen lepopäivän Milaniin verrattuna. Tämä merkittävä etu tekee Torinosta jopa ottelun suosikin. Poimitaan vetoihin Betsafen Torino DNB kertoimella 2,17 (todennäköisyysarvio 55%). Rohkeimmat voivat pelata Coolbetilta Torinon suoraa voittoa kertoimella 3,20!

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *