KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Italian Serie A:ssa pelataan kauden 33. kierros. Torinon ja Milanin kohtaaminen tarjoaa keskiviikkona mainion peli-idean.

Kotijoukkue Torino on tällä hetkellä erinomaisessa tuloskunnossa. Kolmen ottelun voittoputki tosin katkesi Chievon vieraana viikko sitten, jolloin Torino ei saanut hallinnasta huolimatta ansaittua 0-1 maalia aikaan. Tätä ennen joukkue kaatoi kotonaan Interin 1-0 ja Crotonen maalein 4-1.

Torinon hyvä vire on nostanut seuran taistelemaan ensi kauden Eurocup-paikoista. Kuudentena oleva Milan on vain seitsemän pisteen päässä, joten voitto tästä ottelusta nostaisi Torinon osakkeita merkittävästi.

Vierailija Milan on ollut yksi kevään supersuorittajista, mutta joukkueen paras terä näyttäisi kadonneen viime viikkoina. Milan pelasi alkuvuodesta 13 ottelua ilman tappiota, mutta Eurooppa-liigasta putoaminen Arsenalia vastaan käynnisti selkeästi heikomman jakson.

Juven vieraana kolme viikkoa sitten kärsitty selkäsauna aloitti myös kotimaan sarjassa neljän ottelun voitottoman jakson. Milan on toki kohdannut sarjan kärkijoukkueita, mutta pistemenetykset ovat pudottaneet seuran käytännössä ulos Mestarien liigan paikoilta.

Kotijoukkue Torino on ottelussa erinomainen pelikohde. Se on hyvässä vireessä kauden ratkaisuhetkillä ja saa bonuksena yhden ylimääräisen lepopäivän Milaniin verrattuna. Tämä merkittävä etu tekee Torinosta jopa ottelun suosikin. Poimitaan vetoihin n Torino DNB kertoimella 2,17 (todennäköisyysarvio 55%). Rohkeimmat voivat pelata ilta Torinon suoraa voittoa kertoimella 3,20!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *