Bruins ja Rask, Toronto ja Andersen, kohtasivat äärimmäisen upeasti taktikoidussa playoff-tason kohtaamisessa suomen yön aikaa Torontossa. Ottelussa pelattiin kovilla panoksilla, sillä molemmille kelpasivat pisteet sfääreimmissä määrin. Toronton Mike Babcock ja Bostonin uusi valmentaja Bruce Cassidy pelasivat shakkia päätösvihellykseen asti. Bostonilla oli pelin alla kysymysmerkkeinä niin Bergeronin ja sairaana pelanneen Backesin kohtalo. Molemmat miehet pelasivat. Ja hyvin sen tekivätkin. Bergeron dominoi aloitusympyrässä ja Backes pelasi omaan karaktääriinsä leimattua ”kovaa peliä bostonissa”. Toronto kuitenkin korjasi dominot. Upeasti taistelevan joukkueen ilmentyminä maalivahti Fredrik Andersen ja esimerkiksi veteraani Tyler Bozak loistivat olemassaolollaan. Bozak iski ratkaisevan 2-1 maalin vain pari minuuttia ennen päätösummeria, kun Toronto pelasi ylivoimalla Mooren istuessa pahaa kakkosta väärään aikaan.

Maple Leafs korjasi lopulta pisteet, edes Tuukka Raskin lähes päätökseen asti pelattu virheetön peli ei riittänyt tänään. Komarov – Kadri – Brown ketju taisteli upeasti Bergeronin ja Marchandin rutinoitunutta ja kokenutta Boston vitjaa vastaan koko ottelun keston ajan ja Toronto kesti omansa. Tullaanko Toronto näkemään pudotuspeleissä ja jääkö Boston rannalle pallottelemaan? Tämä jää nähtäväksi. Kaiken tämän taistelun keskellä palkitaan kuitenkin itse katselijat ja seuraajat. Toronto ja Boston tarjosivat jo nyt kiekkoyleisölle sitä mahtia, mitä playoff kiekossa on tapahtuva kuukauden kuluttua. Suuria tunteita ja kiekkonäytelmää parhaimmillaan. Siitä on Toronton ja Boston Bruinsin ottelut tehty. Ruudut auki siis ja silmäpallot ammoilleen. Kaikki huikeus on vasta aluillaan.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *