Torontossa kohtasivat yöllä suomen aikaa NHL:n yksi kuumimmista joukkueista Toronto Maple Leafs ja New Jersey Devils. Molemmilla on kokoonpanossa nousevia nuoria tähtiä, kuten Hischier, Jesper Bratt, Nylander, Matthews, Marner jne. Kaikki edellämainitut pelaajat pistivätkin tänään tuulemaan olan takaa. Toronto hallitsi ensimmäistä erää, jota sävyttivät myös useat jäähyt. Toronto onnistuikin kerran ylivoimalla ja kerran tasavoimin, kun taas New Jerseykin kahteen kertaan maalaten ja näinollen tilanne oli 2-2. Toronton ylivoima on tällä hetkellä koko maailman parasta. Sillä on kaksi maalintekoon kykenevää vaarallista ylivoimaketjua, jotka karmaisevat vastustajaa jokaisella kerralla astuessaan jäälle. Ensimmäisessä erässä onnistuivat Van Riemsdyk ja Moore, joista Mooren maali merkittiin kuitenkin tasavoimalla tehdyksi.

Toisessa erässä vauhti kentällä jatkui tasaisena. Toronto sai paikkoja kilisyttäen maalitolppia, mutta sitten nähtiin pelin käännekohta. Leafsin tehokas ylivoima sai massiivisen paikan, kun se pääsi täydella kahden minuutin kestolla rullaamaan 5 on 3 ylivoimaa. Maalin teki kuitenkin New Jersey Devils. Pavel Zacha onnistui karkaamaan alivoimalla harvinaiseen kahden miehen vajaamaaliin, Brattin esityöstä ja Devils johti yllättäen 2-3. Tämä hiljensi kotiyleisöä, joka mykistyi Toronton ryssimästä yliovoimamahdollisuudesta. Maaliputkia lähemmäs ei Toronto enää ylivoimallaan päässyt. Gibbons ja Coleman veivät Devilsin johtoon jo 2-5 kun ottelu jatkui ja Toronton puolustus paljasti heikkoutensa. Erityisesti harvinaisesti koottu rookie pakkipari Borgman – Rosen oli vaikeuksissa monissa vaihdoissaan. Kokoonpanossa onkin odotettavissa viilausta Mike Babcockin kohdalla, kun Toronto lähtee jatkamaan kauttaan. Niin paljon näkyi edellämainituissa tulokas pakeissa kokemattomuus tässä ottelussa.

Devils korjasi lopulta pisteet numeroin 6-3. Schneider Devilsin maalilla oli Brodeurmaisessa pirullisessa vireessä tänään. Hänen sijouttmisensa ja keskittymisensä olivat maailmanluokkaa ja sitä Toronton lahjakasta joukkuetta vastaan tarvitaankin. 50 laukausta kohti maalia Leafsiltä, mutta pisteet Jerseyyn.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!