Toronto Maple Leafs ja Boston Bruins kohtasivat tänään ensimmäisessä back to back pelissään, joista toinen pelataan siis heti huomenna yöllä suomen aikaa. Tänään maaleillaan vastakkain asettuivat Fredrik Andersen ja Bostonin puolelta Anton Khudobin. Huomenna vuorossa siis Tuukka Rask Bostonilta vasta.

Andersen ja Khudobin pelasivatkin mainiota jääkiekkoa maaleillaan. Torontolta uupui kokoonpanosta tänäänkin, toisen perättäisen ottelunsa missannut maailmantähti Auston Matthews, mutta se ei lahjakasta nuorta toronto hidastanut. Molemmat joukkueet saivat maalipaikkoja ja ottelu eteni tasaisena. Maalivahdit kuitenkin pitivät pelin 0-0 tilanteessa aivan toisen erän loppuun asti. Patrice Bergeronin upea rakettilaukaus suoraan yläpesään yllätti Andersenin ja Boston johti 0-1. James van Riemsdyk kuitenkin tasoitti ottelun kotijoukkueella 1-1, kun toista erää oli jäljellä vain muutamia sekunteja.

Kolmannessa erässä Boston siirtyi johtoon, kun Pasternak pääsi rankaisemaan ylivoimalla ajassa 54.30. Toronto jatkoi kuitenkin oman pelikirjansa noudattamista, eikä mikään muuttunut. Isompaa roolia Matthewsin poissaollessa kantanut Nazem Kadri esimerkiksi kantoi joukkojaan jälleen mallikkaasti. Hän pelasi paljon Marchanin ketjua vastaan ja saikin pidettyä nopean taiturin melko hyvinkin kurissa tänään. Aivan ottelun lopussa Toronto otti maalivahdin pois ja Mitchell Marner löysi upeasti jälleen kerran van Riemsdykin, joka tasoitti pelin vain minuuttia ennen loppua 2-2. Jatkoajalla iski todellinen sankari, pappa Patrick Marleau. Miehen upea, 101 voittomaali kautta aikain oli näkevä päivän valon, kun Marleau onnistui ohjaamaan Marnerin syötön ohi Khudobinin. Maali tarkistettiin vielä videolta, mutta Marleau oli selkeästi onnistunut välttämään paitsion. Toronto voitti ottelun lukemin 3-2. Upea päätös upealla jääkiekko-ottelulle. Patrick Marleaun paikka jääkiekon hall of famessa on taattua kamaa, kun hänen uransa joskus päättyy. Marleaun 101 voittomaalia on sellainen lukema ja fakta, jota kenenkään NHL-uransa nyt aloittavan pelaajan on vaikea lähteä edes unelmoiden haastamaan rikkoa.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *