Toronto Maple ja Tampa Bay Lightning kohtasivat tänään yöllä suomen aikaa todellisessa playoff tason taistossa, jossa olivat kyseessä yksinkertaisesti pisteet pääsystä pudotuspeleihin. Nuori, mutta samaan aikaan (Boylen, Kadrin, Komarovin, Polakin jne valmentaja Babcockin kanssa) yllättävän kokenut Toronto joukkue pisti kaikki latit likoon Jon Cooperin Tampaa vastaan, joka kärsii myös loukkaantumisista edelleen. Stamkosia on mainostettu paluunsa suhteen, turhaan ja nolosti – Mies on edelleen sivussa ja viime aikaiset raportit luisteluharjoituksista eivät lupaa hyvää. Stamkos oli lähtenyt harjoituksista kesken kaiken sivuun eikä ole käytettävissä. Naurettavaa pelleilyä voi vaan todeta. On koomista, että yhtä NHL:n kirkkaimmista tähdistä lyödään otsikoihin tässä vaiheessa kautta, kun Tampa taistelee pääsystä pleijareihin ja mies ei todellakaan ole näemmä edes valmis pelaamaan. Tyler Johson ei myöskään pystynyt edelleenkään pelaamaan, vaikka häntäkin odotettiin pelaavaan kokoonpanoon. Tampa Bay ei siltikään lannistunut. Se esitti tänään niin kypsää kiekkoa, kun tällä pelaavalla kokoonpanolla voi. Jon Cooper on liigan parhaita valmentajia kiistatta ja hän oli jälleen ladannut joukkueensa äärimmilleen.

 

Torontolla oli mahdollisuus varmistaa pudotuspelipaikka tänään, mutta ei. Tampa Bay ja Nikita Kucherov sekä Brayden Point iskivät ratkaisevat maalit Andersenin taakse, eikä Toronton nuorella joukkueella lopulta ollut tänään sitä tarvittavaa viimeistä tappolaukausta, joka vaaditaan saavuttamaan se viimeinen ja ratkaiseva naula. Tampa Bayn joukkueen kokemus ja valmentajan hieno näkemys olivat tänään ottelun kiistatta parhainta antia. Näilläkin pelaajilla, hienolla organisoidulla ruutinilla, pystyi Tampa pysäyttämään nuoren, mutta nälkäisen Toronton. Viikonloppu odottaa ja Toronto on valmis. Riittääkö se koko kiekkomaailman ja Toronton mekkan edessä? Allekirjoittanut itse odottaa mesi ja bourbon kielellä seuratessaan näitä viihteellisiä otteluita. Edessä on tuomion ajat. Toronto Maple Leafsillä on itsellään edelleen kaikki omissa käsissä. Kestääkö nuoren tulokkaan Matthewsin, Nylanderin ja Marnerin sekä maalivahti Andersenin pinna. Itse uskon näin käyvän. Mike Babcock on niin etevä jääkiekkovalmentaja, että hän pystyy saamaan tästä joukkueesta kaiken irti. Toronto Maple Leafs tullaan näkemään tämän kevään pudotuspeleissä. ”And that’s that.” Sanoi Robert De Niro elokuva Casino lopussa.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *