Blackhawks ja Maple Leafs ottivat yhteen hienossa taktisessa kohtaamisessa Chicagossa. Toronton ketju Marleau – Kadri – Marner erityisesti esitti osaamistaan alusta lähtien. Ottelun avausmaalin iski kuitenkin paljon kritisoitu Brent Seabrook. Upealla laukauksellaan ylivoimalla, Seabrook jätti Fredrik Andersenin kakkoseksi. Mitchell Marner ohitti kuitenkin ensimmäiseen erään myös Glassin Chicagon maalilla. Gardinerin ja Hainseyn esityöstä Toronto kampesi tasoihin täysin ansaitusti. Chicagon pelissä oli tänään nähtävissä flekmaattisuutta, löysyyttä ja myöskään penkillä eivät pelaajat juurikaan puhuneet toisilleen.

Toisessa erässä mentiin maaleitta, mutta maalivahdit sen sijaan loistivat. Varmasti pelanneet Andersen ja Glass Chicagon maalilla kaapivat kiekot haltuun ilman reboundeja. Kolmannessa erässä Nazem Kadri vei Toronton hienosti ylivoimalla johtoon. Bozak ja JVR järjestivät tilanteen Kadrille maalin suulle ja mies ohjasi vieraat johtoon. Kadrille onnistuminen lupaa hyvää, sillä mies ei ole juuri tehopisteillä viimeiseen 15 peliin juhlinut. Tänään kuitenkin Kadrin ketju otti ohjat jokaisessa pelaamassaan vaihdossa. Ottelu eteni jatkoajalle, koska kumpikaan maalivahti ei suostunut antautumaan enää varsinaisella peliajalla.

Jatkoaikaa ehdittiin pelata peräti 6 sekuntia, kun William Nylander pääsi karkuun. Miestä rikottiin välittömästi ja tuomari osoitti keskelle. Nylander vei upeasti Toronton voittoon hienolla harhautuksellaan rangaistuslaukauksesta. Toronto ansaitsi tänään voiton. Se oli fyysisempi ja valmiimpi peliin, haluten voittoa enemmän. Pelaajien kommunikointi oli aivan eri tasolla, kuin chicagon. Brent Seabrook ailahteli vaihdosta vaihtoon ja erästä erään. Mies puhui itsekseen ja tuomareille paljon, mutta ei pelitovereilleen. Tämä ei lupaa hyvää chicagon jatkoa ajatellen. Corey Crawfordin ollessa sivussa, ovat Glass ja Forsberg ottaneet torjuntavastuun. Erityisesti Glass on torjunut hyvin, mutta ratkaisupaikoissa mies ei ole Crawfordin tasoinen voittaja.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *