Toronto Maple Leafsin yksi tärkeimmistä pelaajista, Nazem Kadri oli tänään todellisella pelipäällä jälleen. Mies pelasi tällä kaudella yhdessä vaiheessa peräti 20 ottelua maalaamatta kertaakaan, mutta samaan aikaan auttaen joukkuettaan muilla tavoilla. Kadrin ketju pelaa parhaita ketjuja ja maailman kovimpia pelaajia vastaan illasta toiseen. Mies osaa siis puolustaakin. Apuja Kadrilla on kaikenlaiseen jääkiekkoon, mutta tänään mies loisti ylöspäin, tehopisteiden valossa. Joonas Korpisalo joutui antautumaan Kadrille peräti kolme kertaa, miehen viimeistellessä hattutempun Torontolle. Viimeisessä maalissa tyhjiin Marleau sai kiekon Komarovilta ja Kadrilta, joka pelasi upean rauhallisesti oman pään tilanteen, kun Columbus haki maalia ilman maalivahtiaan kuudella viittä vastaan. Kadri pelaa tätänykyä rauhallisesti ja viisaasti oman pään, höntyilemättä ja omalle joukkueelle. Mies valittiinkin ottelun parhaana pelaajana tänään, eikä syyttä. Myös kotiyleisö osoitti seisaaltaan suosiotaan. Kadri saattaakin olla Toronton seuraava kasvo vuosiksi, eliniäksi eteenpäin, sillä hän edustaa juuri kovanaamoja kuten Gary Roberts, Darcy Tucker, Tie Domi. Tällaisia pelaajiaan Toronto ei koskaan hevillä pois kaupannut. Mies edustaa Torontolle taistelun ilmentymää ja kaikkensa kentälle jättävää soturia, joka tekee mitä tahansa (myös arveluttavia asioita) voittamisen eteen. Tällaista kasvoa Toronto on hakenut jo vuosia ja Kadrista Lamoriello ja Leafs on sellaisen saaneet.

Myös Mitchell Marner pelasi tänään taitavaa jääkiekkoa ja ansaitsee kunniamaininnan. Taisipa kahteen Kadrin maaliin saada syöttöpisteetkin.

Andersenille uran korkeimmat kolmen erän torjuntalukemat

Toronton maalivahti Fredrik Andersenin torjunnoista mainittakoon sen verran, että voiton lisäksi mies torjui uransa eniten runkosarjaottelussa, kolmen erän aikana. Peräti 54 kertaa, Toronton pelatessa lähes kolme erää viidellä puolustajalla, Jake Gardinerin saatua alavartalovamman ottelun ensimmäisessä erässä. Andersen on torjunut muutenkin eniten kiekkoja koko liigassa tällä kaudella. Hän pysyy Toronton kantavana voimana, viimeisenä lukkona hienon joukkueen takana. Andersen valittiin ottelun toisena tähtenä, Kadrin jälkeen.

Columbuksen epätoivo alkaa myös näkyä jo pahasti. Joukkue tarvitsee rajusti pisteitä, päästäkseen edes pudotuspeleihin tällä kaudella. Panarin ei pelaa kuten chicagossa, Foligno ottaa typeriä jäähyjä silloinkin kun pelaa muuten hyvin, Dubinsky ei ole viime kausien vedossa, eikä myöskään Jenner maalaa tarpeeksi. Tortorellalla riittää työsarkaa ja myös rusketus alkaa hieman hälvetä. Solariumin kautta ja pelikirjaa uusiksi, muutoksia kaivataan Columbuksessa selkeästi. Tortorella on oikea mies joukkueen taakse, mutta hänenkin on syytä adaptoitua oikeaan, selkeästi heikomman periodin jälkeen.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *