Viime aikoina melko heikosti esiintynyt Columbus Blue Jackets palasi Tortorellan alaisuudessa tänään paremman jääkiekon kantaan. Se keskittyi alusta lähtien Toronto Maple Leafsia vastaan. Joonas Korpisalo pelasi tänään maalilla, entistä Blue Jackets maalivahtia Curtis McElhinneytä vastaan. Ensimmäisessä erässä Columbus iski tahdit. Lucas Sedlak ja Seth Jones puolustajan tontilta veivät Tortorellan Jacketsin jo 2-0 johtoon. Ilman Auston Matthewsia jälleen pelannut Leafs, joutui ensimmäisessä melkoisen fyysisen pelin kohteeksi. Blue Jackets ja esimerkiksi Anderson, Jenner ja kumppanit jakelivat sellaisia niittejä Leafs pelaajiin, että mustelmilta ei ainakaan vältytty.

Toisessa erässä Leafs pääsi paremmin peliin kiinni. Jake Gardiner kavensi pelin, mutta heti perään Dubois vei Jacketsin jälleen 3-1 johtoon. Leafs lisäsi luistelua ja peli pysyi tasaisena. Molemmat maalivahdit torjuivat hyvin ja Korpisalo paikkasi hienosti Bobrobskyä. Kolmannessa erässä Alexander Wennberg siirsi Jacketsin jo 4-1 johtoon, Boone Jennerin hienon taistelun ja esityön jälkeen omalla sinisellä. Peli näytti jo olevan ohi, mutta Leafs ei Babcockin alaisuudessa luovuta koskaan. Erityisesti Michell Marner ja Bozak tänään näyttivät hyvää mallia ja esimerkkiä pelaamisesta. Marner oli alati vaarallinen ja lopussa hän vihdoin onnistui kaventamaan 4-2. Bozakin ja Gardinerin esityöstä Marner todellakin ansaitsi maalinsa tänään. Mies on palannut viime kauden lentoon ja vireeseen. Tämän lähemmäs ei kuitenkaan Leafs päässyt tänään, vaan Korpisalon 39 torjuntaa ja vahva fyysinen peli toivat 4-2 voiton kotijoukkueelle. Columbuksen puolustajapari Harrington – G.Carlsson oli tänään ajoittain niin pahasti helisemässä ja vaikeuksissa NHL-tasolla, että kannattaa seurata jatkoa ajatellen joutuuko Tortorolla jatkamaan tällä pakkiparilla. Luvassa on nimittäin hikisiä hetkiä ja päästettyjä maaleja Jacketsin kannalta. Harrington – Carlsson pakkipari ei ole NHL-tason pari missään nimessä.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!